Osnovna azijska kuharija - Vse, kar potrebujemo za jin in jang v kuhinji

Cornelia Schinharl, Sebastian Dickhaut

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Končno so tu tudi azijske osnove: odkrijte svet voka in sojine omake! Pokukajte v džunglo, odkrijte limonsko travico in tamarindo, podučite se o obredu pitja čaja in meditaciji, naučite se jesti s palčkami. Predvsem pa kaj dobrega skuhajte: naj bo juha miso, pikantni rezanci s sipo, suši, mangova krema ali kokosov riž … Brezmejna harmonija – čista Azija!

Založba ValeNovak, 2008
Poltrda vezava, 160 strani
Mere: 21 x 24 cm
ISBN: 978-961-2590185
 

v košarico
Namesto: 29,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Čarobnica

Knjiga je še nerabljena! V igri zapeljevanja in čarovnije se njegovo življenje znajde na preizkušnji. Pred vami je vznemirljiva zgodba o Maitreyi, mladem duhovniku, ki sreča skrivnostno dekle z imenom Čarobnica. V igri zapeljevanja in čarovnije se njegovo življenje znajde na preizkušnji. V neobičajnih okoliščinah, ki jih ni moč nadzirati, Maitreya spozna vrednost užitka, ustvarjanja in seksualnosti. Primoran je spremeniti svoja načela in sprejeti znanja, ki bi jih do nedavnega brez razmišljanja zavrgel.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Indijski nokturno, roman

Knjiga je še nerabljena! Tabucchijev Indijski nokturno, klasično delo, ki je pisatelja postavilo med kandidate za Nobelovce, in na osnovi katerega je nastal film, ki v Franciji še dandanes pritegne množice. Marcel Štefančič je zapisal: “Če hočeš imeti dober roman, potem mora nekdo izginiti”. In v Indijsken nokturnu nekdo izgine. Tako dober roman, da boste v njem izginili tudi vi.

v košarico
Namesto: 14,75 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.