Dojenček Bridget Jones

Helen Fielding

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
»8.45 zvečer. Ugotovila, da sem v preteklosti velikokrat sanjarila, da bi šla na ultrazvok z Markom ali Danielom: samo ne z obema hkrati.«
»9.45 zvečer. Sta kot dve polovici popolnega moškega, ki se bosta do konca življenja kosali, katera je boljša. In zdaj se njun boj odvija v mojem trebuhu.«

Bridgetini dnevniki se vračajo v čas pred poroko in materinstvom, ko njena biološka ura vse glasneje tiktaka. In potem se zgodi: nosečnost, juhej! Sreča in radost bi bili popolni, če le ne bi bilo drobne zoprnije – ni povsem jasno, kdo je oče. Mark Darcy: vedno zanesljiv, pošten, znan odvetnik? Ali Daniel Cleaver: vražje privlačen, zabaven, znan pizdonkar? V veličastno zabavni in noro prisrčni zgodbi se Bridget skozi poslovne krize, osebne zadrege, kulinarične katastrofe in življenjske dileme opoteka materinstvu naproti.

Založba Mladinska knjiga, 2016
Trda vezava, 232 strani
Mere: 20 x14 cm
ISBN: 978-961-01-4475-5

v košarico
Namesto: 24,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Komplet knjige "Nosečnost od tedna do tedna" in zapestnice proti slabosti

V posebni ponudbi sta po zelo ugodni ceni skupaj na voljo knjiga Nosečniški koledar od tedna do tedna in zapestnica proti slabosti Sea-band.

v košarico
Namesto: 35,11 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Posebne izdaje Nosečnost

Revije Nosečnost so za nosečnice in bodoče mlade starše vedno aktualne. Naročite lahko posebne izdaje Nosečnost iz let 2020, 2021 in 2022.
 

v košarico
Cena: 4,00 €

Posebne izdaje Novorojenček

Revije Novorojenček so za mlade starše vedno aktualne. Naročite lahko posebne izdaje Novorojenček iz let 2020, 2021 in 2022.
 

v košarico
Cena: 4,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.