Irijam in Jonibe - Pravljica v verzih za otroke in odrasle

Gábor Schein, ilustracije Rofusz Kinga

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Skrivnostno lepa pravljica v verzih pripoveduje o Irijam, ribji kraljici, in Jonibeju, ptičjem kralju. To je brezčasna zgodba o njuni ljubezni, ločitvi in ponovnem snidenju, polna globokih in igrivo pretanjenih občutkov in ritmov stvarjenja in slovesa, ki jih oblikujejo arhetipski elementi: voda, zrak, zemlja in ogenj.

Založba Malinc, 2016
Trda vezava, 32 strani
Mere: 22,5 x 22,5 cm
ISBN: 978-961-6886-26-0

 

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Zverinice iz Rezije, CD za otroke

Slovenske ljudske pripovedke pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polde Bibič, Duša počkaj, Boris Kralj, Iva Zupančič, Boris Cavazza, Jožica Avbelj, Jože Mraz, Tone Gogala, Brane Miklavc, Milenca Janežič...

v košarico
Cena: 6,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Tajno društvo Č. A. S. T. - Kradljivci časa

Napeta otroška kriminalka nas skozi duhovne svetove popelje k realnim problemov sodobnega sveta, v katerem se kopiči onesnaženje, prenaseljenost, uničevanje naravnega okolja in prevelika raba energije.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.