Zbrka poezije- pesmi Zale Đurić Ribič

Zala Đurić Ribič

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Izbor 60 intimnih pesmi, ki so jih navdihnili potovanja, zatiranje, ljubezenski zapleti, menjanje frekvenc, stare reinkarnacije in še kaj. Pesniški prvenec mlade avtorice odlikuje občasno poigravanje z obliko in sproščen jezik (posamezni pogovorni in slengovski izrazi poudarjajo veličino in pestrost slovenskega jezika). Nekatere pesmi so krajše, nekatere daljše, ene razigrane, druge melanholične, tretje duhovite, četrte resnično čudovite, prav vse pa srčne, zrele in izjemno življenjske. V njih se lahko najde prav vsak.

Zala Đurić Ribič se je po končani Gimnaziji Poljane leta 2015 preselila v New York. V znani igralski šoli HB Studio, ki jo je leta 1945 ustanovil Herbert Berghof, študira igralstvo in režijo. Njeno nadarjenost za poezijo je že v gimnaziji opazila profesorica Katarina Torkar Papež, ki je mlado pesnico spodbujala pri nadaljnjem ustvarjanju. Njena največja pesniška vzornika sta Boris A. Novak in Jacques Prevert.

Založba Ocean podpira projekt Mladi upi, ki ga izvaja Vse bo v redu, zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti. 3 % sredstev, zbranih od prodaje te knjige, bodo podarili nadarjenim mladim športnikom, umetnikom in znanstvenikom.

Založba Ocean, 2016
Trda vezava, 67 strani
Mere: 18,5 x 12,5 cm
ISBN: 978-961-93836-5-0

 

v košarico
Namesto: 14,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Medvedek Uhaček, CD za otroke

Prikupno pravljico Czeseslawa Janczarskega o medvedku Uhačku in njegovih prijateljih interpretirajo najboljši slovenski dramski igralci: Majda Potokar, Dare Valič, Silvij Božič in drugi.

v košarico
Cena: 8,00 €

Komplet knjige "Nosečnost od tedna do tedna" in zapestnice proti slabosti

V posebni ponudbi sta po zelo ugodni ceni skupaj na voljo knjiga Nosečniški koledar od tedna do tedna in zapestnica proti slabosti Sea-band.

v košarico
Namesto: 35,11 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.