V Klari je nekaj več (tudi en majhen kromosom)

Mira Dobravec

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Knjiga V Klari je nekaj več (tudi en majhen kromosom) nas popelje skozi zgodbo družine, ki dobi dojenčka z downovim sindromom. Soočanje družine z novimi izzivi ni preprosto.
V Sloveniji se vsako leto rodi približno 17 otrok z downovim sindromom, ki je za večino ljudi še vedno neznanka. Ne bi smeli pozabiti, da je človek z downovim sindromom, tako kot mi vsi, v prvi vrsti človek – in tako kot vsakdo potrebuje predvsem ljubezen in toplino.
Knjiga se bo približala tako odraslim kot otrokom, saj zgodbo povezujejo prisrčne ilustracije in krajša besedila, namenjena otrokom, ki so se šele naučili brati.
Zgodba bralca uči sprejemanja drugačnosti, predvsem pa tega, da je strah pred neznanim največkrat neutemeljen. Sporoča nam, da smo lahko priča nečemu čudovitemu, če le odpremo svoje srce.

Založba Rokus Klett, 2017
Mehka vezava, 48 strani
Mere: 21 x 15 cm
ISBN: 9789612718213
 

v košarico
Namesto: 4,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Ne spreglejte

Mucine pravljice in pesmice o živalih, CD za otroke

Prikupne zgodbe Janeza Bitenca o mucah ter pesmice o živalih, ki jih imajo otroci najrajši.

v košarico
Cena: 8,00 €

Knjiga najlepših imen za novorojenčka

V mesecih pričakovanja gotovo mnogo premišljujete o tem, kakšno ime izbrati otroku. V knjigi "Najlepša imena" največji slovenski strokovnjak na tem področju Janez Keber razloži izvor in pomen več kot 650 imen. V knjigi so zbrana tako stara slovenska imena kot imena, ki so v modnem trendu, nazoren prikaz numerološkega izračuna, zakonske omejitve pri izbiri imena... Več kot zanimivo branje za vse bodoče starše!

v košarico
Cena: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.