Delovni zvezek za slikovne slovarje Barbare Majcenovič Kline

Barbara Majcenovič Kline, ilustracije Ajda Erznožnik

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček:
Poleg 12 otroških slikovnih slovarjev Barbare Majcenovič Kline so pri založbi Skrivnost izdali tudi delovni zvezek, ki spremlja slovarje. Delovni zvezek je za vse jezike enak, saj so povsem enako zasnovani tudi slovarji v vseh dvanajstih jezikih. Delovni zvezek je v slovenščini, oziroma ima prazne črte, kamor otrok vpisuje sprva le posamezne besede, ko zna več, pa tudi kratke stavke. Na pogled je kot nemi slikovni slovar, ki ga izpolni otrok sam, vzor pa najde v vzporednem tujem slovarju. Ureditev besedila in ilustracije so enake pri slovarju in pri delovnem zvezku, zaradi česar je delovni zvezek pregleden in privlačen. Krasijo ga ilustracije Ajde Erznožnik.

Založba Skrivnost, 2017
Mehka vezava, 78 strani
Mere: 29 x 21 cm
ISBN: 978-961-6936-74-3

 

v košarico
Namesto: 11,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Ne spreglejte

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.