Raziskovalec žuželk - Veliko zabavnih dejavnosti za raziskovanje živalskega sveta!

David Burnie

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Prepoznaj različne žuželke. Spoznaj, kako čebele nabirajo hrano. Vzgoji gosenico. Odpravi se na raziskovanje živalskega kraljestva! Knjiga Raziskovalec žuželk prinaša številne barvne fotografije in zanimive podatke o živalih ter več kot 30 zabavnih dejavnosti, ki ti približajo čudoviti svet žuželk.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Žuželke je lahko opazovati, ko pa se poglobimo v njihov mali svet, se otroku razkrije veliko večja slika, ki mu pomaga bolje razumeti svet živali. Ta obsežni priročnik (izvorno je izšel v otroški zbirki založbe DK) svet žuželk razlaga še s pomočjo poskusov in opazovanj, ki jih opravi otrok sam. Dvostranske teme predstavijo določen vidik, na primer nočno življenje žuželk, z veliko fotografijami, pojasnili in zanimivostmi. Nato predlagajo otrokovo dejavnost. Pokažejo, kako naj izdela past, v katero se bodo ujele žuželke, ki so dejavne ponoči. Na koncu priročnika so pripomoček za klasificiranje žuželk, slovar in stvarno kazalo.

Založba MK, 2017
Trda vezava, 72 strani
Mere: 22,5 x 28,5 cm
ISBN: 9789610146773


 

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Zverinice iz Rezije, CD za otroke

Slovenske ljudske pripovedke pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polde Bibič, Duša počkaj, Boris Kralj, Iva Zupančič, Boris Cavazza, Jožica Avbelj, Jože Mraz, Tone Gogala, Brane Miklavc, Milenca Janežič...

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.