Raziskovalec vesolja - Veliko zabavnih dejavnosti za raziskovanje naravnih pojavov!

Ben Morgan

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Izdelaj sončno uro in odčitaj čas s pomočjo sence. Izdelaj maketo planetov v našem osončju. Izdelaj model Rimske ceste z vsakdanjimi sestavinami, kot sta kava in smetana. Odpravi se na raziskovanje našega osončja! Knjiga Raziskovalec vesolja prinaša številne barvne fotografije in zanimive podatke o planetih in zvezdah ter več kot 30 zabavnih dejavnosti, ki ti približajo vesolje.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Priročnik, prevod dela, ki je izvorno izšlo pri ugledni založbi DK, je namenjen mladim radovednežem, ki bi radi izvedeli čim več o vesolju. Razlaga teče vzporedno na dva načina: s podajanjem dejstev in s poskusom, ki ga opravi bralec. Poskus mu pomaga bolje razumeti in pomniti besedilo. Na primer, otrok izdela model našega osončja, da dobi izkušnjo velikostnih razmerij in razdalj, naredi raketo iz balona in plastičnega kozarčka, da razume, kako poleti vesoljska raketa... Vsebina je razdeljena na pregledne, dvostranske teme, vsebina pa je predstavljena s krajšimi besedili in številnimi velikimi fotografijami in skicami.

Založba MK, 2017
Trda vezava, 72 strani
Mere: 22,5 x 28,5 cm
ISBN: 9789610146780


 

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.