Enačba za ljubezen – Ljubezenski vodnik zanj / zanjo

Zatteja Helen

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Vsi ljudje si v svojem življenju želijo ljubezni, nežnosti in izpolnjujoče spolnosti.Ljudje hrepenijo po intimnosti in po tem, da ljubijo ter so ljubljeni. Ljubezen, to prijetno čustvo, ki preplavi človeka, doživljajo eni manj, drugi bolj silovito. Marsikomu je prav čas, ko je pil iz te opojne čaše, najbolj izpolnil življenje.

Enačba za ljubezen–ljubezenski vodnik zanj / zanjo, avtorice Zatteje Helen, je knjiga, ki vam bo razkrila, kako lahko s preprostimi tehnikami in z metodami reprogramirate svoj um ter pričnete privabljati ljubezen v svoje življenje in s tem ljubljeno osebo, po kateri hrepeni vaše srce.

V knjigi Enačba za ljubezen je opisano, zakaj moški razmišljajo drugače od žensk, kako izbirajo in ocenjujejo ženske svoje moške in kako moški izbirajo svoje ženske. S pomočjo enačb za ljubezen, zapisanih v knjigi Enačba za ljubezen, si boste lahko izračunali ujemanje med vami in ljubljeno osebo. V knjigi vam avtorica razkriva svet ljubezni, romantike, erotike, strasti, spolnosti, fantazij in ljubosumja ter posebne metode za izračun prisotnosti le-teh pri posameznih osebah.

Ko boste knjigo prebrali, bo odločitev vaša. Ali boste še naprej živeli v osamljenosti ali pa se boste s pomočjo knjige usmerili v privabljanje ljubezni in s tem v vaše življenje po načelu Zakona privlačnosti pritegnili svojo dušo dvojčico, ki vas bo osrečila in izpolnjevala na vseh področjih vašega življenja?


Založba Primus, 2012
Mehka vezava, 223 strani
Mere: 18 x 13 cm
ISBN: 978-961-93142-4-1

 

v košarico
Namesto: 17,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Ne spreglejte

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.