Mavrični vsakdanjiki

Olga Paušič

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Olga Paušič je znana zlasti kot mladinska pisateljica. Objavila je več proznih del, v katerih nastopajo sodobni mladi protagonisti, priljubila pa se je tudi z gledališkimi igrami, ki so primerne zlasti za šolske in mladinske gledališke skupine. V avtobiografsko podčrtanih črticah in noveletah Mavrični vsakdanjiki nas ponovno brez dlake na jeziku sooča z današnjim nerazveseljivim šolskim vsakdanjikom. Kot preizkušena pedagoginja z dolgim poklicnim stažem ve, o čem piše, in zakaj mora tako pisati.

Pisateljica prepričljivo razgrinja male in velike težave svojih malih in velikih protagonistov. Spretno razkriva notranje psihološke premike svojih junakov. Za težavami, napakami in problemi vedno znova odkrije tudi sončne strani življenja, perspektive, ki vodijo k izboljšanju odnosov med ljudmi. Je mojstrica lokalnega prekmurskega kolorita, ki ga zna predstaviti s pomočjo ljudskega humorja tudi z manj trpkih strani. Zato je v tej literaturi vedno znova prisotno veselje do življenja.


Založba Ved, 2011
Mehka vezava, 384 strani
Mere: 21 x 14,5 cm
ISBN: 978-961-6814-52-2

v košarico
Namesto: 39,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.