Dotiki in obljube – Zbirka erotičnih zgodb

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
V zbirki erotičnih zgodb Dotiki in obljube je izbor najboljših zgodb, nastalih na natečaju portala Zadovoljna.si. Kot je v spremni besedi h knjigi zapisal Brane Kastelic, je bila natečaj hvalevredna odločitev, ki je potrdila, da imamo Slovenci radi erotiko in da jih ni malo, ki jo znajo tudi pisati; prepričljivo in doživeto. Posebej in zlasti ženske.
Dotiki in obljube, zmagovita zgodba devetnajstletne študentke filozofije Nine Misson, je čisto pravi mali erotični dragulj. Čeprav je to njena čisto prva erotična zgodba. Njena erotika je mehka, a zgodba vseeno vsebuje napet erotičen naboj, ki sproži dražljaje v našem glavnem spolnem organu, ki ni med nogama, temveč med ušesi. Njen stavek »Pozabila je na vse, kar se spodobi …« je eden tistih stavkov, ki bi si ga želel sam napisati …Obstajajo boljši trenutki kot so tisti, ko pozabiš na vse, kar se spodobi?

Založba Primus, 2011
Mehka vezava, 215 strani
Mere: 22 x 14 cm
ISBN: 978-961-6804-47-9

 

v košarico
Namesto: 17,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.