Prijatelji deklice Eve s planeta Juno

Sanja Žontar

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Zbirka zgodb Spoznajte deklico Evo s planeta Juno nas vodi skozi spoznavanje naših misli, nas spodbuja, da ustvarimo svoje srčne želje, slavimo življenje, smo hvaležni in najdemo ljubezen v svojih srcih. Zgodbe nas popeljejo na čudovito potovanje, ki razkriva duhovno rast, preobrazbo in moč, ki leži v vsakem od nas.

Zgodba nam odpira srce in nas spomni, da naj slavimo življenje. Med branjem začutimo veselje, srečo in radost do življenja. Poleg najmlajših bo zgodba gotovo pritegnila tudi odrasle bralce, saj odseva pomembne življenjske resnice in sporočilo, da življenje ni samoumevno. Primerna je za otroke od drugega leta dalje, zaradi velikih tiskanih črk pa tudi za prve vaje v branju.

Slikanica starše usmerja, da svoje otroke navdihnejo, da razvijajo in uporabljajo domišljijo. Spomni nas na moč neskončne ljubezni, ki leži v vsakem od nas in čaka, da jo odkrijemo. Pripravite se, da vas navdihne, navduši in potolaži!


Založba Zavod Odprto Srce, 2017
Mehka vezava, 28 strani
Mere: 21,5 x 21,5 cm
ISBN: 9789619412718
 

v košarico
Namesto: 22,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.