Slovenija - Pobarvanka z nalogami

Ranko Rajović

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Pobarvanka z nalogami razvija otrokovo znanje o Sloveniji na podlagi miselnih asociacij in klasifikacij. Avtor programa NTC dr. Ranko Rajović: Cilj programa NTC je spodbujanje otrok k razmišljanju, analiziranju in povezovanju znanja z lahkimi, preprostimi in igrivimi nalogami ter dejavnostmi, brez pretiranega obremenjevanja.

Pobarvanka z nalogami pomaga razvijati otrokovo funkcionalno znanje o Sloveniji s pomočjo miselnih klasifikacij, seriacij in asociacij, dodatno pa razvija tudi njegovo fino motoriko. Razvoj miselnih procesov v zgodnjem obdobju otroštva je odlična osnova za poznejše analitično razmišljanje, učenje in povezovanje naučenega. Ko si otrok zapomni nekatere osnovne značilnosti države, mu lahko starši ali vzgojitelji začnejo zastavljati vprašanja, kot so na primer: Katere barve vsebuje zastava Slovenije? ali Na kaj pomisliš, ko slišiš besedo Slovenija?

Otrok pri petih ali šestih letih lahko išče asociacije in primerjave brez gledanja v pobarvanko ter tako razvija abstraktne miselne procese urejanja, primerjanja in asociacij, ki so odličen temelj za razvoj matematično-logičnega razmišljanja.

Založba MK, 2017
Mehka vezava, 10 strani
Mere: 29 x 21 cm
ISBN: 9789610147374
 

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €

Nogomet, barvalni blok

Zabavna pobarvanka bo s prikupnimi prizori navdušila malčke, da se bodo veselo preizkusili v barvanju nogometnih prizorov.

v košarico
Namesto: 4,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Od pike do pike štejmo do 20, povezovanje številk in barvanje

Otrok poveže med seboj številke od 1 do 20 in prikažejo se mu zanimivi prizori. Igrivo se uči številke in uri v ročnih spretnostih. Potem like lahko še pobarva.

v košarico
Namesto: 6,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,50 €

Kmetija - Mala šola: piši –briši, učim se, rišem, igram se

Knjižica je namenjena predšolskim otrokom in mlajšim osnovnošolcem. Na kratko predstavi živali na kmetiji, pridelke, ki rastejo na polju, v zelenjavnem vrtu in v sadovnjaku. Kratke vaje na koncu knjige so otroku v pomoč pri obnavljanju pridobljenega znanja, zaradi posebnega papirja pa otrok narisano lahko večkrat zbriše in začne risati ali pisati znova.

v košarico
Namesto: 4,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Lev Hvastja na vrtu, pobarvanka za otroke od 2. do 3. leta

Prikupni in preprosti motivi iz slikanice O miški, ki je brala pravljice ... in češnje. Raven težavnosti je prilagojena otrokom od 2 do 3 let. Za učenje in zabavo najmlajših.

v košarico
Namesto: 2,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 2,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.