Znanost na malo drugačen način

Ben Gilliland

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Zakaj karkoli obstaja? Zakaj je gravitacija tako šibka? Kako je temna snov zgradila vesolje? Kako delujejo črne luknje? … Ko spoznanja o vesolju niso več znanstvena fantastika.
Ob prebiranju člankov in poročil o svežih znanstvenih odkritjih in podvigih se nam včasih zdi, kot da so napisani v tujem jeziku. Toda ali se lahko resnih znanstvenih tem lotimo tudi na zabaven in predvsem običajnemu bralcu dostopen način?

Priročnik Znanost na malo drugačen način vam predstavlja vse, kar je znanost do sedaj spoznala o vesolju. Teme, ki po navadi zvenijo kot znanstvena fantastika (kvazarji, gravitacijsko lečenje, temna snov …) so prikazane z jasnimi in zanimivimi razlagami, podkrepljene z odličnim slikovnim gradivom ter začinjene s humornimi primerjavami in ilustracijami. Ob branju vas bo večkrat prešinilo »Zdaj končno razumem!«

Založba MK, 2017
Trda vezava, 192 strani
Mere: 24,0 x 20,5 cm
ISBN: 9789610147428

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Kako živijo kačji pastirji

Knjiga je še nerabljena! Pogled na kačjega pastirja, ki se spreletava nad vodo ali nad mokriščem, vzbudi pozornost in očara z lepoto žuželke ter z njeno spretnostjo letenja. Ste vedeli, da se kačji pastirji po našem planetu spreletavajo že 300 milijonov let, pa se bistveno – razen tega, da so sedaj veliko manjši kot nekoč - niso spremenili?

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.