Barve vašega življenja, pobarvanka OSHO

Osho

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Barve vašega življenja, enkratna pobarvanka prinaša 77 mističnih podob iz svetovno znanega Osho Zen tarota in kratke Osheve vpoglede. Spaja dva terapevtska pristopa: • barvanje podob sprošča in prinaša zadovoljstvo, saj nas vrača v otroštvo, ko smo bili celostni in nedolžni; • vpogledi ustvarjajo prostor za zdravo razmišljanje o številnih vidikih naših življenj. Omogočajo nam, da jih ozavestimo in jih sprejmemo, izrazimo svojo enkratnost in izvirnost, obenem pa nam pomagajo spet oblikovati otroško – ne »otročjo« – nedolžnost.

OSHO, sodobni mistik, čigar življenje in učenje vplivata na milijone ljudi vseh starosti in poklicev, je britanski Sunday Times razglasil za enega od »1000 ljudi, ki so zaznamovali dvajseto stoletje«. Njegove mednarodne knjižne uspešnice so na voljo v 58 jezikih po vsem svetu.

Osho - Bhagwan Shree Rajneesh (1931-1990), razsvetljeni mojster in duhovni učitelj.
Osho se je rodil v Indiji. Že od ranega otroštva je bil uporen duh, ki je hotel resnico doživeti sam, namesto da bi pobiral znanje in prepričanja drugih. Po razsvetljenju v 21. letu starosti je dokončal univerzitetni študij in več let poučeval filozofijo na Univerzi v Jabalpurju. Prepotoval je Indijo, govoril na shodih, izzival ortodoksne verske voditelje na javnih polemikah in postavljal tradicionalna prepričanja pod vprašaj. Ob koncu 60. let je začel razvijati svojo tehniko dinamične meditacije. Sodobni človek, je dejal, je tako obremenjen z zastarelimi tradicijami preteklosti in stiskami sodobnega življenja, da mora najprej iti skozi globok očiščevalen proces in se šele potem lahko nadeja, da bo odkril brezmiselno, sproščeno stanje meditacije.

Živel je v Indiji, zaradi zdravstvenih težav se je preselil v ZDA, kasneje je bil zaradi nesoglasij z lokalnimi oblastmi zaprt in zaradi zdravstvenih težav izpuščen, da se preseli nazaj v Indijo, kjer je po štirih letih umrl. Po svetu je bilo ustanovljenih več kot 500 centrov njegovih privržencev. Njegovi govori učencem in iskalcem z vsega sveta so objavljeni v več kot 700 knjigah in prevedeni v več kot 30 jezikov. Mednarodna Oshojeva skupnost v Pooni v Indiji je največje svetovno središče za meditacijo in osebno rast.

»Nihče ni višji in nihče ni nižji, nihče ni večvreden, nihče manjvreden. Vsakdo je neprimerljivo edinstven.«

»Ko ste enkrat čisti in jasni, potem vidite neznansko ljubezen, ki se zliva k vam od vsepovsod.«

Založba Primus, 2017
Mehka vezava, 84 strani
Mere: 25,5 x 25,5 cm
ISBN: 9789617033069

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Zverinice iz Rezije, CD za otroke

Slovenske ljudske pripovedke pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polde Bibič, Duša počkaj, Boris Kralj, Iva Zupančič, Boris Cavazza, Jožica Avbelj, Jože Mraz, Tone Gogala, Brane Miklavc, Milenca Janežič...

v košarico
Cena: 8,00 €

Knjiga najlepših imen za novorojenčka

V mesecih pričakovanja gotovo mnogo premišljujete o tem, kakšno ime izbrati otroku. V knjigi "Najlepša imena" največji slovenski strokovnjak na tem področju Janez Keber razloži izvor in pomen več kot 650 imen. V knjigi so zbrana tako stara slovenska imena kot imena, ki so v modnem trendu, nazoren prikaz numerološkega izračuna, zakonske omejitve pri izbiri imena... Več kot zanimivo branje za vse bodoče starše!

v košarico
Cena: 12,00 €

Posebne izdaje Nosečnost

Revije Nosečnost so za nosečnice in bodoče mlade starše vedno aktualne. Naročite lahko posebne izdaje Nosečnost iz let 2020, 2021 in 2022.
 

v košarico
Cena: 4,00 €

Posebne izdaje Novorojenček

Revije Novorojenček so za mlade starše vedno aktualne. Naročite lahko posebne izdaje Novorojenček iz let 2020, 2021 in 2022.
 

v košarico
Cena: 4,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.