Nosečnost od tedna do tedna - Koledar za bodoče starše

Stanko Pušenjak, ilustracije Ana Razpotnik Donati

Knjiga je še nerabljena! 

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Bodoči starši, pozor! To je nekaj, kar vas bo navdušilo: novi Didaktin nosečniški koledar od tedna do tedna natančno opisuje dogajanje v telesu nosečnice v posameznih tednih. Avtor je ugledni ginekolog, strokovnjak za perinatalno medicino, mag. Stanko Pušenjak, dr. med., ki je bralcem Mojega malčka dobro znan kot avtor strokovnih prispevkov v naši reviji. Koledar je zato tudi priročnik, ki po tednih pregledno razlaga zdravstveno plat nosečnosti, toda hkrati na svoj značilen topel in humoren način odgovarja na vsakdanja vprašanja in skrbi nosečih parov, kot so, ukrepi pri jutranji slabosti, nihanju razpoloženja, privajanje na vlogo bodočih staršev… Toplo priporočam!

Založnik o knjigi:
Mag. Stanko Pušenjak je vodilni strokovnjak za perinatalno medicino pri nas. Spremljal je na stotine nosečnosti in pomagal na svet mnogo dojenčkom. Dobro pozna bodoče matere in očete, njihov pogum in njihove skrbi. V tem priročniku pregledno razlaga predvsem zdravstveno plat nosečnosti, obenem pa na topel in humoren način svetuje tudi glede povsem vsakdanjih vprašanj, kot so ukrepi pri jutranji slabosti in nihanju razpoloženja pri nosečnicah, privajanje partnerjev na vlogo bodočega očeta ...

Založba: Didakta, 2007
Mehka vezava, 88 strani
Mere: 21 x 20,5 cm
ISBN: 961-6530-35-6

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Posebne izdaje Nosečnost

Revije Nosečnost so za nosečnice in bodoče mlade starše vedno aktualne. Naročite lahko posebne izdaje Nosečnost iz let 2020, 2021 in 2022.
 

v košarico
Cena: 4,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.