Stari starši in njihovo vzgojno poslanstvo

Bogdan Žorž

Knjiga je še nerabljena! 

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
O starih starših obstaja kar precej mitov; recimo, da so vedno razumevajoči, dobri in da vnuke razvajajo. Toda, ali ta mit velja? Kaj pravzaprav pomeni, biti stari starš? Bogdan Žorž, avtor nove knjige Celjske Mohorjeve družbe, razmišlja o teh in drugih vprašanjih medčloveških odnosov z izredno odkritostjo in z vedenjem psihologa, predvsem pa z razumevanjem, ki mu ga daje bogata osebna življenjska izkušnja. Knjigo odlikujeta toplina in razumevanje za vse vpletene: stare starše, starše in vnuke, hkrati pa neizprosna ostrina, ki zahteva nenehno osvetljevanje lastnega ravnanja, razmislek o tem, kaj nas vodi k takšnemu ali drugačnemu ravnanju in kaj s tem storimo sočloveku in sebi. Toplo priporočam v branje!

Založnik o knjigi:
Avtor Razvajenosti se opira na lastna osebna doživljanja, na teoretična spoznanja, hkrati pa črpa iz bogate psihoterapevtske dejavnosti. Ob praktičnih primerih iz življenja opozarja na stranpoti in pravilna ravnanja; stari starši namreč v sodobnem ritmu življenja niso zgolj obremenjeni, temveč tudi obdarjeni z možnostmi, ki jih starši nimajo, predvsem pa z bogatimi izkušnjami.

Založba: Celjska Mohorjeva družba, 2008
Trda vezava, 170 strani
Mere: 20 x 14,5 cm
ISBN: 961-218-659-6

v košarico
Namesto: 15,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Ne spreglejte

Otrok

Knjiga je še nerabljena! Desmond Morris, mednarodno priznani zoolog in avtor številnih uspešnic, v knjigi opiše dramatični razvoj od spočetja do rojstva in razloži, kako so na prvi pogled nebogljeni dojenčki pravzaprav odlično opremljeni za preživetje. Ob nazornih anatomskih skicah in očarljivih fotografijah boste odkrili pogosto presenetljive duševne in telesne značilnosti dojenčkov in malčkov do 2. leta starosti.

v košarico
Namesto: 20,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,50 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.