101 način zabave v naravi za otroke

Fiona Bird

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
V času, ko je iPad privlačnejši od igre v naravi, otroke težko motiviramo za igro zunaj štirih sten. Ko se mnogi s težkim srcem le odpravijo ven, je njihova domišljija omejena in kar ne vedo, kaj bi sami s seboj. Knjiga 101 način zabave v naravi za otroke ponuja 101 dejavnost, primerno za otroke vseh starosti, od igre in umetniškega ustvarjanja do raziskovanja najrazličnejših okolij – vrta za hišo, mestnih parkov, gozdov, travnikov in obale. Primerna je tako za vzgojitelje kot tudi za učitelje prve triade, za starše in otroke, ki že berejo sami.

Založba Pipinova knjiga, 2018
Mehka vezava, 128 strani
Mere: 27 x 21,5 cm
ISBN: 9789619407974

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 8,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Pojdi z menoj S pesmijo po Sloveniji + CD

Knjiga je še nerabljena! Knjiga, ki bralca in poslušalca popelje na popotovanje po Sloveniji ob glasbi 18 slovenskih ljudskih pesmi v priredbi Blaža Puciharja, z ilustracijami Damijana Stepančiča in s spremno besedo Dušice Kunaver. Pojdi z menoj... v deželo, kjer rasteta nagelj in rožmarin. Kjer je pesem lahko vesela, žalostna, ljubezenska ali šegava. Dodana je zgoščenka s pesmimi iz knjige. 

v košarico
Namesto: 37,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.