Toni in tokovi ● Duhovnost, reinkarnacija in vpliv prednikov v enteogenski psihoterapiji

Ralph Metzner

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Ralph Metzner v knjigi Toni in tokovi črpa iz intuitivne senzibilnosti in psihoterapevtskih izkustev, ko pripoveduje zelo človeške zgodbe o duhovnem zdravljenju in družinskih spravah skozi prostor in čas. Privlačne in izjemno napete zgodbe legendarnega transpersonalnega psihologa Ralpha Metznerja vas bodo prikovale na stol. Njegovo pisanje je zelo jasno, razumljivo in pretkano z globokim védenjem. V knjigi Toni in tokovi mrgoli napotkov za poustvarjanje alkimistično preoblikovalnih raziskovanj, ki spreminjajo zavedanje in razkrivajo možne vplive iz prejšnjih utelešenj. Metzner opisuje petnajst primerov, ki presenečajo in poučujejo radoveden um, a tudi pomagajo ljudem, ki potrebujejo psihoterapevtsko pomoč. Knjiga vsebuje obilo redkega znanja in pripomore k razumevanju nerazložljivih pojavov, kar omogoča globok zdravilni proces. Ralph Metzner je doktoriral iz klinične psihologije na Harvardski univerzi, kjer je sodeloval s Timothyjem Learyjem in Richardopm Alpertom. Napisal je več kot 100 člankov in nekaj knjig, med katerimi so The Unfolding Self in Green Psychology. Opravlja zasebno psihoterapevtsko prakso in je zaslužni profesor na Kalifornijskem inštitutu za integralne študije v San Franciscu ter predsednik in soustanovitelj fundacije Green Earth. Živi v Sonomi v Kaliforniji.

Založba Eno, 2018
Mehka vezava, 170 strani
Mere: 22 x 14,5 cm
ISBN: 9789616943574

v košarico
Namesto: 22,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Komplet knjige "Nosečnost od tedna do tedna" in zapestnice proti slabosti

V posebni ponudbi sta po zelo ugodni ceni skupaj na voljo knjiga Nosečniški koledar od tedna do tedna in zapestnica proti slabosti Sea-band.

v košarico
Namesto: 35,11 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Knjiga najlepših imen za novorojenčka

V mesecih pričakovanja gotovo mnogo premišljujete o tem, kakšno ime izbrati otroku. V knjigi "Najlepša imena" največji slovenski strokovnjak na tem področju Janez Keber razloži izvor in pomen več kot 650 imen. V knjigi so zbrana tako stara slovenska imena kot imena, ki so v modnem trendu, nazoren prikaz numerološkega izračuna, zakonske omejitve pri izbiri imena... Več kot zanimivo branje za vse bodoče starše!

v košarico
Cena: 12,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.