Z ljubeznijo ● Mali učbenik preživetja: takojšnja pomoč ob žalosti, žalitvah in raznih neprijaznostih

Claudia Croos-Muller, dr. med

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Ljubezen – nujno potrebna sestavina življenja Te nihče ne mara, so vsi neprijazni do tebe, ti je težko pri srcu? Avtorica predstavlja 12 novih preprostih telesnih vaj po metodi »Body2Brain®ccm«, ki ti bodo pomagale k prijaznosti in srčnosti – do sebe in do drugih. Vedno se namreč lahko odločiš za ljubezen! V knjižici Glavo gor! – prvi iz niza malih učbenikov pre¬živetja, smo vaje zoper stres in slabo voljo delali v družbi dobrodušnega ovna Oskarja. Sledil je priročnik Le pogum!, kjer se je Oskarju pri vajah za pomoč zoper strah, paniko in razbijanje srca pridružila ovca Ema. V tretjem malem učbeniku preživetja Vso srečo! se je črnogledosti, negotovosti, smoli in raznim spodrsljajem postavila v bran tričlanska postava: Emi in Oskarju je priskočil na pomoč Vili, črna ovca. Tokratno ekipo štirih ovčk, ki slovijo po dobri volji, dopolnjuje Manca. Najprej nas dobrovoljne in ljubeče ovčke popeljejo skozi kratek uvodni del o delovanju človeškega telesa, domovanju čustev in možnostih upravljanja z njimi. Nato pa pokažejo nov ducat preprostih in prijetnih vaj po metodi »Body2Brain®ccm«. Tudi vaje za ljubeč odnos do sebe in do drugih imajo takojšen in dolgotrajen učinek, nas krepijo in delajo privlačne. Priročna knjižica malega formata je primerna za vse starosti, uporabna tako za posameznike kot za skupine – od šol do domov za ostarele. Ljubeč odnos do življenja je namreč povsod dobrodošel!

Založba Društvo Mohorjeva družba, 2018
Trda vezava, 42 strani
Mere: 17 x 15,5 cm
ISBN: 9789612783761

v košarico
Namesto: 15,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Knjiga najlepših imen za novorojenčka

V mesecih pričakovanja gotovo mnogo premišljujete o tem, kakšno ime izbrati otroku. V knjigi "Najlepša imena" največji slovenski strokovnjak na tem področju Janez Keber razloži izvor in pomen več kot 650 imen. V knjigi so zbrana tako stara slovenska imena kot imena, ki so v modnem trendu, nazoren prikaz numerološkega izračuna, zakonske omejitve pri izbiri imena... Več kot zanimivo branje za vse bodoče starše!

v košarico
Cena: 12,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Lovely Pregnancy 3, glasbeni CD

Sproščujoča in pomirjajoča glasba Raimonda Lapa je namenjena sproščanju nosečnice, prilagojena pa je tudi otroku v materinem telesu.

v košarico
Namesto: 16,80 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,90 €

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke

Knjiga prinaša sodobna spoznanja o prehrani, več kot 220 receptov za kakovostne in okusne jedi ter praktične nasvete za mamice in otroke. Začenja se že v nosečnosti z nasveti za žensko, nato bralca vodi po pravilni prehrani otroka od dojenja do prve žličke. Sledijo recepti za načrtovanje skupnih družinskih kosil. Staršem bodo v dragoceno pomoč tudi poglavja o higieni, boleznih, alergijah in preobčutljivosti za hrano.

v košarico
Namesto: 29,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.