Brez imena

Jani Virk

Knjiga je nerabljena! Knjiga je bila nominirana za nagrado KRESNIK 2019!

O knjigi:
Jani Virk z veliko mero empatije in mojstrsko pripoveduje zgodbo o občutljivih letih dozorevanja, potem ko se je običajno, srečno otroštvo glavnega junaka prekinilo zaradi ločitve staršev. Zapustiti mora hišo, ki je bila njegov edini pravi dom, in okolje, kjer se je udomačil in spoprijateljil z vrstniki. Življenje z vedno bolj odsotno in potrto mamo postaja neznosno, hkrati pa se mu oče, na katerega je še posebno navezan, vedno bolj izmika. Od vsega, kar je imel včasih rad, mu je ostal le še nogomet …

Jani Virk (1962) je na ljubljanski Filozofski fakulteti doštudiral primerjalno književnost in nemščino. V mladosti je bil državni smučarski reprezentant, po zaključku študija se je nekaj časa preživljal kot svobodni pisatelj in prevajalec, od leta 1991 pa je zaposlen v medijih. Prevaja iz nemščine, je tudi avtor dokumentarnih filmov. Po eni od njegovih zgodb je bil posnet film Vaški učitelj, njegove knjige so izšle v Avstriji, Mehiki, Srbiji in na Poljskem ter Hrvaškem.

Založba MK, 2018
Mehka vezava, 200 strani
Mere: 21,0 x 13,0 cm
ISBN: 9789610152620

v košarico
Namesto: 27,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.