Kuhamo in pečemo brez glutena ● Okusne jedi brez žit, ki vsebujejo gluten

Christiane Schäfer, Sandra Strehle

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Se je vaše telo dokončno uprlo glutenu? Naj bo vzrok celiakija ali blažja oblika občutljivosti za gluten, razloga za skrb ni več. Danes je na voljo veliko živil, s katerimi lahko ustvarimo enako okusne in hranljive jedi kot iz najpogostejših žit: hrustljavi kruh, bogate mislije za zajtrk, sočne torte, kolače in testenine. Da o veličastnih jedeh z zelenjavo, ribami in mesom niti ne govorimo.

V priročniku boste našli vse potrebne nasvete za delo v kuhinji, kjer je treba ločevati brezglutenska in glutenska živila, namige in zvijače za popoln uspeh pri peki brezglutenskih peciv in odlične recepte za zajtrk, prigrizke, malice in glavne obroke, ki bodo navdušili prav vse.

Avtorici priročnika sta Christiane Schäfer, diplomirana ekotrofologinja (certificirana prehranska svetovalka) in avtorica več knjig o prebavljivosti živil in boleznih prebavnega trakta ter Sandra Strehle, diplomirana dietetičarka, prehranska strokovnjakinja za alergologijo, predavateljica in samostojna prehranska terapevtka.

Založba MK, 2019
Mehka vezava, 192 strani
Mere: 20 x 16,5 cm
ISBN: 978-961-01-5324-5

v košarico
Namesto: 22,98 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.