Christiane Schäfer, Sandra Strehle
Knjiga je nerabljena!
O knjigi:
Se je vaše telo dokončno uprlo glutenu? Naj bo vzrok celiakija ali blažja oblika občutljivosti za gluten, razloga za skrb ni več. Danes je na voljo veliko živil, s katerimi lahko ustvarimo enako okusne in hranljive jedi kot iz najpogostejših žit: hrustljavi kruh, bogate mislije za zajtrk, sočne torte, kolače in testenine. Da o veličastnih jedeh z zelenjavo, ribami in mesom niti ne govorimo.
V priročniku boste našli vse potrebne nasvete za delo v kuhinji, kjer je treba ločevati brezglutenska in glutenska živila, namige in zvijače za popoln uspeh pri peki brezglutenskih peciv in odlične recepte za zajtrk, prigrizke, malice in glavne obroke, ki bodo navdušili prav vse.
Avtorici priročnika sta Christiane Schäfer, diplomirana ekotrofologinja (certificirana prehranska svetovalka) in avtorica več knjig o prebavljivosti živil in boleznih prebavnega trakta ter Sandra Strehle, diplomirana dietetičarka, prehranska strokovnjakinja za alergologijo, predavateljica in samostojna prehranska terapevtka.
Založba MK, 2019
Mehka vezava, 192 strani
Mere: 20 x 16,5 cm
ISBN: 978-961-01-5324-5