Med znanostjo in duhovnostjo: ustvarjanje nove zgodbe človeštva

Gregg Braden

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Najbolje prodajani avtor New York Timesa Gregg Braden s pomočjo znanosti in duhovnosti pojasnjuje, da evolucija ne pripoveduje celotne zgodbe človeštva. Ponuja nam novo razumevanje izvora človeštva, ki nam lahko pomaga izkoristiti izjemne sposobnosti, ki jih imamo.
Kaj bi pomenilo odkritje, da imamo v življenju izjemne lastnosti samozdravljenja, dolgoživosti in globoke intuicije? Ali je mogoče, da je napredna zavest, ki so jo v preteklosti dosegali redki menihi, nune in mistiki, dejansko mišljena kot običajen del našega vsakdanjega življenja?
V tej knjigi razodetij Gregg Braden, petkrat nagrajeni najbolje prodajani avtor New York Timesa in nominiranec za nagrado Templeton Award 2018, pojasnjuje, da nam teh vprašanj ni več treba zastavljati v obliki »Kaj če?«

Založba Primus, d.o.o., 2019
Mehka vezava, 270 strani
Mere: 14 x 22 cm
ISBN: 9789617033885

v košarico
Namesto: 27,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.