Proti večeru gre in dan se je že nagnil

Robert Sarah, Nicolas Diat

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Proti večeru gre in dan se je že nagnil je preroški klic. Ali bodo ti boleči stavki odmevali ali bodo izpuhteli v temno noč? Upanje je življenjsko vezivo kardinala Saraha. Kljub revščini, v kateri se je rodil, nasilju diktature, nenadnim prestavitvam, utrujenosti od napornih bremen, ni nikoli podvomil. Nikoli ga ni bilo strah. Kajti Bog je z njim. Kardinal ve, da ga more vedno najti za vrati svoje majhne kapelice.
Knjiga je v prvi vrsti »poziv k jasnosti in modrosti«. Namenjena je vernikom, ki zaradi škandalov v Cerkvi izgubljajo pogum in voljo. Kardinal upa, da bo knjiga bralcem prinesla veselje, ki ga daje Kristus.

Založba Družina, d.o.o., 2019
Trda vezava, 423 strani
Mere: 15 x 22 cm
ISBN: 9789610405986

v košarico
Namesto: 34,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 25,00 €

Ne spreglejte

Filter za vrč za vodo BWT Longlife Active + Drink - 3 kosi

3 kosi filtrov za vrč za vodo BWT Longlife Active + Drink, ki odstranjujejo klor, težke kovine kot so svinec, baker... Preprečujejo nastajanje vodnega kamna, izboljša okus filtrirane vode, arome čaja in kave. Namenjeni so vrču BWT Perfect Water Active+ Drink 2,7 L, ustrezajo pa tudi vrčem Brita Maxtra.

v košarico
Namesto: 21,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.