Moje življenje je moja odgovornost: spoznanja, da živimo zavestno

Peter Mulraney

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Živeti zavestno pomeni, da se zavedate, kaj se v življenju dogaja, in kar je še pomembnejše, kaj se dogaja v vaši glavi. Kako doživljate življenje, je odvisno od vaše izbire, v kaj verjamete. Spoznanja v tej čudoviti barvni knjigi prihajajo iz občutka zavedanja, da lahko spremenite svet, vendar ne na način, kot misli večina od nas.

Če si nikoli ne vzamete časa, da raziščete svoja prepričanja ali preverite svoje domneve, ne živite zavestno. Ko ne živite zavestno, živite na podlagi prepričanj, ki jih imajo drugi. In potem skušate izpolniti pričakovanja nekoga drugega in ne svojih. Spoznanja v tej knjigi prihajajo iz občutka zavedanja, da lahko spremenite svet, vendar ne na način, kot misli večina od nas. Resnična sprememba se zgodi, ko sprejmete, da je le ena stvar, ki se lahko spremeni: Kako izberete, da vidite stvari. Ko z vami delim ta spoznanja, upam, da vas bodo navdihnila, da se vprašate o tem, kaj so vam povedali, in da preživite nekaj trenutkov v premišljanju o možnosti, da stvari morda niso take, kot so vam govorili.

Ta knjiga je povabilo, da sprejmete odgovornost za svoje življenje in pustite drugim, da sprejmejo odgovornost za svoje. Knjige ni treba brati stran za stranjo in vso naenkrat. Spoznanja lahko berete po poljubnem vrstnem redu.

Založba Gnostica, d.o.o., 2019
Mehka vezava, 140 strani
Mere: 14 x 22,5 cm
ISBN: 9789612291402

v košarico
Namesto: 20,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.