Nemirni mrtveci

Simon Beckett

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
»Človeško telo vsebuje več kot šestdeset odstotkov vode, zato samo po sebi ni plovno. Na gladini lebdi, dokler je v pljučih zrak, nato se počasi potopi na dno.«
Prihodnost Davida Hunterja, enega najbolj cenjenih forenzičnih ekspertov v državi, je negotova – tako na profesionalni kot na osebni ravni. Ko prejme klic policijskega inšpektorja iz Essexa, se zato z veseljem odzove prošnji za pomoč.
V pusti, blatni pokrajini, imenovani Močvara, ki ji vlada plimovanje morja, so našli hudo razkrojeno truplo. Policisti so pod pritiskom, saj mestne oblasti pritiskajo, naj čim hitreje razrešijo primer, zato pokličejo Hunterja, da bi jim pomagal identificirati žrtev. Preiskovalci namreč menijo, da gre za ostanke Lea Villiersa, sina uspešnega poslovneža, ki je izginil pred nekaj tedni. Primer je zapleten, ker se govori, da je imel Villiers razmerje z žensko iz okolice. Tudi ta je pred nekaj meseci izginila in velja za pogrešano. Toda Hunter dvomi o identiteti žrtve. Ve, da bi stanje neprepoznavnega trupla zlahka zakrilo številne grehe. Nato pa odkrijejo še druge ostanke – in odročno močvirje začenja razkrivati svoje skrivnosti ...
S srhljivim, tesnobnim vzdušjem, presunljivimi podrobnostmi ter eksplozivnimi trenutki presenečenja je roman Nemirni mrtveci vrhunska kriminalka, ki po nekajletnem premoru oznanja osupljivo vrnitev enega najboljših piscev tega žanra.

Založba Učila International, 2020
Mehka vezava, 412 strani
Mere: 19,0 x 12,5 cm
ISBN: 978-961-00-4398-0

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.