Tu je moj onkraj, pesmi

Tjaša Koprivec

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
V pesemsko telo Tu je moj onkraj vstopa tihota. Od pretresenosti. Pesničin glas si ne premisli; skozi priprte ustnice polzi slutnja, podvržena zakonu narave, dasiprav nepričakovana, nepredvidljiva. V želji opustiti besedo se pomika skozi neskončni niz (ob)čutenja. Resničnosti ni moč opisati. Njih, ki so se večno približali, a nikoli priželi, ni moč prešteti. Z zdaj zadržano strastjo – a brž potem z (v)dihom, polnim sladkega soka, se iztoči v korito telesa.Celota deluje za celoto. Navlaženi zrak hlapi v verze, ki so prebujanje in sen. Tu je moj onkraj bi mogel biti manjši od najmanjšega in večji od največjega. Zakaj v uroku krča življenja je moč odkriti svet. Vsega hkrati.

Tjaša Koprivec Vuga je pesnica, urednica, pravljičarka, voditeljica literarnih večerov, konferenc in predstavitev ter radijska voditeljica. Je avtorica pesniške zbirke Ostanejo naj le konci prstov in zrna rose (zbirka Srebrni glas) in istoimenske pesniško-glasbene zvočne knjige; v letu 2012 je podpisala povedko v verzih Slavček in granatno jabolko (ki je z osupljivimi ilustracijami Polone Lovšin dozorela v ganljivo slikanico). Doslej je zaokrožila prek tristo javnih nastopov, povezanih s knjigo, poezijo in pravljicami. Za založbo Sanje je redaktorsko posegla v množico natisov; uredila in s spremnimi pripisi je dopolnila prek dvesto petdeset knjig.Uvrščena na seznam izstopajočih crossover literarnih dosežkov 2018 v New York Timesu. Nominirana za Waterstones Children's Book Prize 2019

Založba Sanje, 2019
Mehka vezava, 170 strani
Mere: 13,0 x 18,5 cm
ISBN: 9789612745820

v košarico
Namesto: 30,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke

Knjiga prinaša sodobna spoznanja o prehrani, več kot 220 receptov za kakovostne in okusne jedi ter praktične nasvete za mamice in otroke. Začenja se že v nosečnosti z nasveti za žensko, nato bralca vodi po pravilni prehrani otroka od dojenja do prve žličke. Sledijo recepti za načrtovanje skupnih družinskih kosil. Staršem bodo v dragoceno pomoč tudi poglavja o higieni, boleznih, alergijah in preobčutljivosti za hrano.

v košarico
Namesto: 29,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.