Prednost sreče: zakaj so srečni ljudje bolj uspešni

Shawn Achor

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Naša formula za uspeh je napačna.Tradicionalna modrost pravi, da če bomo trdo delali, bomo bolj uspešni, in če bomo bolj uspešni, bomo posledično tudi bolj srečni. Toda nedavna odkritja na področju psihologije kažejo, da je ta formula v resnici obrnjena v napačno smer: sreča je predhodnica uspeha in ne obratno!

Shawn Achor, ki je več kot desetletje poučeval na univerzi Harvard in svetoval najuspešnejšim ameriškim podjetjem, se v tej svetovni uspešnici opira na lastne raziskave in raziskave vodilnih psihologov, da bi popravil to zlomljeno formulo. Ob tem nam predstavi sedem praktičnih načel pozitivne psihologije in nam pokaže, kako lahko prednost sreče uporabimo sami, da postanemo bolj uspešni pri vsem, kar počnemo.

Nekatera izmed teh načel so:
• učinek tetrisa, ki nas nauči, kako svoje možgane naučimo, da prepoznajo in izkoristijo priložnosti, ko se te pojavijo;
• Zorrov krog, ki nas nauči, kako svoj trud preusmerimo v majhne in izvedljive cilje, s čimer pridobimo moč, da postopoma osvojimo tudi večje;
• vlaganje v odnose, ki nas nauči, kako žeti sadove vlaganja v enega največjih znanilcev našega uspeha in sreče – svoje odnose.

Založba Primus, d.o.o., 2020
Mehka vezava, 276 strani
Mere: 14 x 22 cm
ISBN: 9789617090369
 

v košarico
Namesto: 25,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.