Otroške bolezni - Od rojstva do 16. leta

Jörg Nase , Beate Nase

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Poškodbe in bolezni so prav toliko del otroštva kot učenje hoje in govora. In tudi ko otroci zrastejo v mladostnike, jih ni nič manj. K sreči pa lahko starši storimo marsikaj, da se otrok kmalu spet počuti bolje. V tem priročniku so zbrane aktualne informacije o vseh pogostih boleznih, za katerimi zbolevajo dojenčki, otroci in mladostniki, od običajnega prehlada do kroničnih bolezni in alergij. Pri njihovem prepoznavanju vam bodov pomoč preglednice in slike.

Kaj muči otroka? Kaj lahko naredite? Kdaj je treba k zdravniku? Kako bo ukrepal?

To so pomembna vprašanja in odgovore nanje boste našli pri opisih posameznih bolezni, ki so razvrščene po telesnih sistemih. Nepogrešljivo poglavje o ukrepanju v nujnih primerih vam bo v pomoč, če bo otroku treba nemudoma pomagati in ga pripraviti na nujno zdravniško oskrbo. Za blažje in obvladljive težave pa so navedena številna preverjena zdravila iz domače lekarne, od zeliščnih čajev do povitkov in kopeli.

Založba MK, 2017
Mehka vezava, 304 strani
Mere: 24,0 x 18,0 cm
ISBN: 9789610146148

v košarico
Namesto: 29,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Lovely Baby Mozart, glasbeni CD za dojenčke

Glasba Raimonda Lapa je komponirana posebej za dojenčke. Pomirja jih in ustvarja prijetno vzdušje, ob katerem tudi laže zaspijo.

v košarico
Namesto: 16,80 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.