Skodelica življenja: kako se soočiti z anksiozno motnjo

Tatjana Grča

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Iskrena avtobiografija o soočenju z anksioznostjo je brezčasna in večplastna knjiga, ki z bogatim teoretičnim znanjem in globokimi lastnimi izkušnjami opisuje vzroke za nastanek tesnobe, doživljanje te preizkušnje, izkušnje s klasičnim in alternativnim zdravstvom, odzive okolice nanjo, metode, tehnike in knjige za samopomoč in končno preobrat v načinu dojemanja tesnobe kot učiteljice, ki vodi v globine samo spoznavanja in osebne rasti.

Podati želi roko vsem, ki tavajo v brezizhodnosti tesnobe, poučiti tiste, ki bi radi svojim ljubljenim priskočili na pomoč, opomniti tiste, ki so na meji izgorelosti, da si z majhnimi koraki prihranijo veliko preizkušnjo. V svet želi ponesti navdih za spremembe in svetlobo na koncu tunela tesnobe. Obogatena z avtorskimi slikami pisateljice se bralca dotakne ne samo kot pogumen korak razgaljenja njenih najglobljih notranjih svetov, ampak tudi kot umetniško delo.

Založba Notranje Gorice:G. Grča, 2020
Trda vezava, 280 strani
Mere: 17,0 x 24,0 cm
ISBN: 9789612907402
 

v košarico
Namesto: 29,40 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Komplet knjige "Nosečnost od tedna do tedna" in zapestnice proti slabosti

V posebni ponudbi sta po zelo ugodni ceni skupaj na voljo knjiga Nosečniški koledar od tedna do tedna in zapestnica proti slabosti Sea-band.

v košarico
Namesto: 35,11 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke

Knjiga prinaša sodobna spoznanja o prehrani, več kot 220 receptov za kakovostne in okusne jedi ter praktične nasvete za mamice in otroke. Začenja se že v nosečnosti z nasveti za žensko, nato bralca vodi po pravilni prehrani otroka od dojenja do prve žličke. Sledijo recepti za načrtovanje skupnih družinskih kosil. Staršem bodo v dragoceno pomoč tudi poglavja o higieni, boleznih, alergijah in preobčutljivosti za hrano.

v košarico
Namesto: 29,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.