Usojena za ljubezen

Marie Force

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Dolgo je čakala na drugo priložnost v ljubezni ... Dvanajst let je že tega, kar je Jenny Wilks v napadu na newyorška dvojčka 11. septembra izgubila zaročenca. Vse od takrat je povsem izgubljena in skuša najti svoje mesto pod soncem. Službo svetilničarke na otoku Gansett je sprejela, ker je bilo to najboljše, kar je lahko storila zase.

Na otoku je spoznala resnično izjemne prijatelje in znova zaživela. Samo ena stvar ji je manjkala: ljubezen. Prijateljice je pred kratkim prosila, naj ji organizirajo kak zmenek. Medtem ko prijateljice zavihajo rokave in iščejo primernega fanta zanjo, se pred svetilnikom pojavi Alex Martinez, ki je prišel kosit travo. Alex se je odpovedal vsemu in prišel na otok skrbet za svojo bolno mamo ...

V Washingtonu je v botaničnem vrtu vzgajal orhideje, zdaj pa na Gansettu kosi travo in večino časa posveča mami, ki se spopada z demenco. Dokler njegove pozornosti ne pritegne seksi svetilničarka in mu pokaže, da je v življenju še kaj drugega kot delo in neskončne obveznosti.

Založba Hiša Knjig, Založba Kmš, 2020
Mehka vezava, 520 strani
Mere: 14 x 21,5 cm
ISBN: 9789617106015

v košarico
Namesto: 14,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Komplet knjige "Nosečnost od tedna do tedna" in zapestnice proti slabosti

V posebni ponudbi sta po zelo ugodni ceni skupaj na voljo knjiga Nosečniški koledar od tedna do tedna in zapestnica proti slabosti Sea-band.

v košarico
Namesto: 35,11 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke

Knjiga prinaša sodobna spoznanja o prehrani, več kot 220 receptov za kakovostne in okusne jedi ter praktične nasvete za mamice in otroke. Začenja se že v nosečnosti z nasveti za žensko, nato bralca vodi po pravilni prehrani otroka od dojenja do prve žličke. Sledijo recepti za načrtovanje skupnih družinskih kosil. Staršem bodo v dragoceno pomoč tudi poglavja o higieni, boleznih, alergijah in preobčutljivosti za hrano.

v košarico
Namesto: 29,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.