Sestradana

Polona Rodič

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Jaz hočem živeti! Knjiga prinaša poetičen zapis o napornem popotovanju skozi zapleteni svet anoreksije. Šest let trajajočo zgodbo avtorica strne v štiri poglavja: Ana, Da propadajo organi, Jaz bi šla nazaj, Jaz hočem živeti. Brez olepševanja nam z blagimi besedami zaupa trpko zgodbo, ki jo od (pre)blizu pozna (pre) več posameznikov in družin. Bolečo zgodbo nesprejemanja in nerazumevanja, a tudi zgodbo poguma in upanja!

»Življenje z anoreksijo je težavno in zapleteno, vendar obstaja izhod iz tega stanja. Polonine pesmi nam približajo izkušnjo temačnih trenutkov druženja z Ano, pa tudi izkušnjo osvobojenosti, ki je temu sledila. Kljub prepričanju mnogih, da je anoreksija neozdravljiva, nam Polona pripoveduje o nasprotnem. […] Ko ljudje z anoreksijo sprejmejo svojo enkratnost in si jo v polnosti dovolijo živeti in deliti z drugimi, postanejo tako oni sami kot njihova dela navdih za mnoge. Hvaležna sem Poloni za njeno odločitev, da svoje izkušnje podeli z nami.« - Iz spremne besede dr. Mateje Cvetek.

Založba Društvo Mohorjeva družba, 2020
Trda vezava, 104 strani
Mere: 13,0 x 22,0 cm
ISBN: 9789612784850

v košarico
Namesto: 19,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zlata ptica in druge slovenske pravljice, CD za otroke

Slovenske ljudske pravljice Zlata ptica, Pastirček, O povodnem možu in Palček pripovedujeta odlična dramska igralca Boris Ostan in Nataša Tič Ralijan.

v košarico
Cena: 8,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.