Odhajanje za začetnike

Cvetka Lipuš

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
To je pesniška zbirka – priročnik za različna odhajanja. V poglavjih Kako se skriti, Kako oditi, Poti, Kako potovati sam ter Kako zajeti luč spoznavamo raznovrstna, večplastna odhajanja, ki pa imajo v jedru nekaj skupnega. Obstajajo različni odhodi: dobesedni, kot so preselitev, potovanje, smrt, in odhodi v prenesenem pomenu, kot so pobeg v notranjo imigracijo, izguba spomina, roda, smrt drage osebe. Skozi poglavja se kot reka podtalnica vijuga vsem bitjem vpisan končni odhod. Osebe in predmeti, ki se oglašajo v teh pesmih, doživljajo – deloma tudi ironično – različne načine odhoda ali obujajo osebe, ki so že odšle. Pesmi v zbirki so vaje za poslednjo izkušnjo.

Založba Beletrina, 2021
Trda vezava, 152 strani
Mere: 14,5 x 21,0 cm
ISBN: 9789612847388

v košarico
Namesto: 24,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Zverinice iz Rezije, CD za otroke

Slovenske ljudske pripovedke pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polde Bibič, Duša počkaj, Boris Kralj, Iva Zupančič, Boris Cavazza, Jožica Avbelj, Jože Mraz, Tone Gogala, Brane Miklavc, Milenca Janežič...

v košarico
Cena: 8,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.