Preživeli (Pandemija, 2. Knjiga)

Jana Vagner

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
V nadaljevanju uspešnice Pandemija Anja z družino in parom iz sosednje hiše pred smrtonosnim virusom zbeži iz Moskve. Po napornem potovanju, polnem nevarnosti, prispejo na cilj – otoček sredi jezera ob rusko-finski meji – v upanju, da so tam na varnem ...

Nevarnosti, kakršne so srečevali na poti, resda ni več, čakajo pa jih nove težave. Življenje v hišici je utesnjeno, napetosti se stopnjujejo, pritisk skupnega življenja je vse težje prenašati. Zaloge hrane kopnijo, bencina ni več, tako da ne morejo nikamor, približuje se zima in polašča se jih malodušje. Potem pa prihod trojice moških v hišo, najbližjo njihovi, v njih hkrati prebudi strah in močno željo po preživetju.

Prvenec ruske pisateljice Jane Vagner Pandemija je v Rusiji izšel leta 2011, naletel na odličen odziv kritikov in bralcev, nato še v več drugih državah, nazadnje lani – ravno ob izbruhu epidemije covida-19 – tudi pri nas. V Rusiji so po romanu posneli televizijsko nadaljevanko, uspeh pa je avtorico opogumil, da je napisala nadaljevanje Preživeli.

Založba MK, 2022
Trda vezava, 312 strani
Mere: 12,5 x 18,5 cm
ISBN: 9789610162940

v košarico
Namesto: 34,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Ne spreglejte

Sneguljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o Sneguljčici pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Maja Končan, Boris Ostan, Iva Zupančič, Minca Jeraj, Janez Albreht, Dare Valič, Aleš Valič, Andrej Nahtigal, Jože Mraz, Zvone Hribar...

v košarico
Cena: 8,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.