Moja srečanja z Veliko Gospo

Anton Perc

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Odhod ljubljene osebe nas seveda lahko strahotno prizadene. Nenadoma se vse v nas podre. Okolica nas ne zanima, celo najožja ne. Kot da bi se pred nami odprlo temno brezno brez dna. Popolnoma prazni smo, vse misli se razbežijo. Tolažba bližnjih se nam zdi banalna. Ne moremo dojeti resnice, da se umrli vse bolj oddaljuje od nas in da ga ne more zamenjati noben drug.

Zagotovo se bo marsikdo vprašal: Zakaj Velika Gospa? Že od pamtiveka je človek rad prepuščal nejasne ali nerazložljive pojave mističnim bitjem. Smrt je en tak pojav, ki je še vedno zavit v temo. Misel, da se s smrtjo vse za vedno konča, je prekruta, da bi jo z lahkoto sprejeli. Lažje nam bo, če se prepustimo Veliki Gospe, ki nam pomeni edino upanje. Pustimo ji, naj nam podari tisto, kar nam ob smrti tudi nežno odvzame: svojo dušo! Upam, da moja knjiga ponuja dovolj snovi za razmišljanje in da bo bralca vsaj malo obogatila.

Založba Primus, 2022
Mehka vezava, 341 strani
Mere: 14,0 x 22,0 cm
ISBN: 9789617129519

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.