Iskanje ljubezni

Marija Švajncer

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Kdor jo je dobro poznal, pa je lahko opazil, da se je po tej smrti obnašala, kot da ji ni več do življenja. Z očem sta imela poseben odnos. Vedno mu je povedala, kar mu je šlo, zdaj pa je brez njega začela ugašati. Ljubezen je ostala v njenih prsih, hotela pa je tisto pravo, tako iz mesa in krvi, da bi se svojega moža lahko dotaknila ali pa mu z običajnim podcenjevanjem povedala, kar je moral slišati, čeprav je bil naglušen.

Pravijo, da ima ljubezen veliko oblik. Nekateri ljudje so tako topoumni, da vanjo umestijo celo udarce. Kakšen ljubezenski plosk po zadnjici bi še bilo mogoče šteti zraven, pa še to ni čisto gotovo, vse drugo pa bi bilo smiselno prečrtati in pestovati prepričanje, da ljubezen potrebuje mehkobo in božanje, izraža naj se kot nekaj gladkega in se kaže v strastnih objemih, domiselni poeziji in prozi ...

Založba Kulturni center Maribor, 2022
Mehkaa vezava, 255 strani
Mere: 15,0 x 21,0 cm
ISBN: 9789617150889

v košarico
Namesto: 24,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.