Tri prijateljice

Valerie Kelogh

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Kako dobro poznamo svoje najboljše prijateljice? Beth, Joanne in Megan po naključnem srečanju na Mestni univerzi v Londonu postanejo najboljše prijateljice. Ko uspešno diplomirajo, se odločijo skupaj proslaviti zaključek študentskega življenja. Odpravijo se v vas izven mesta, kar doživijo, pa spremeni njihova življenja za vedno. Čeprav o dogodku, ki se je tam zgodil, ne spregovorijo več, se vsaka po svoje spopadajo s spomini in svojimi skrivnostmi.

Toda dvajset let kasneje, ko imajo vse že uspešno kariero, resnica pride na dan in posledice so za vse tri daljnosežne. Vendar pa se ne razkrije samo usodna laž, tudi zamolčane skrivnosti se kar vrstijo in grozljivo je, kako lahko en sam dogodek vpliva na mnoga življenja. Pisateljica, s pravim imenom Valerie Dickenson, je rojena v Dublinu, zdaj pa živi v Angliji. Odraščala je ob branju romanov Agathe Christie in sprva pisala kriminalke, zdaj pa uživa v pisanju psiholoških trilerjev. Po poklicu je sicer medicinska sestra, ima pa tudi diplomo iz angleškega jezika in magisterij iz ameriške književnosti. Svojega poklica zdaj ne opravlja več, ampak se je posvetila le pisanju. 'Tri prijateljice' je prva njena knjiga, prevedena v slovenščino.

Zgodba bralca pritegne k branju, razkrivajo pa jo vse tri prijateljice, ki se ponovno soočijo s svojimi dejanji pred dvajsetimi leti in njihovimi posledicami v poklicnem in osebnem življenju. Pripoved je tekoča, zaključek pa nepredvidljiv.

Založba Meander, 2022
Trda vezava, 224 strani
Mere: 14,5 x 21,5 cm
ISBN: 9789617170320
 

v košarico
Namesto: 28,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.