Skrivnost z mostu ljubezni

Phaedra Patrick

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Mitchell Fisher sam vzgaja svojo devetletno hčerko Poppy, potem ko mu je pred nekaj leti umrla žena Anita. Skrbno načrtuje vsak dan svojega in hčerkinega življenja, zmoti ga vsak nepričakovan dogodek. Nekoč je bil zaposlen kot arhitekt in preveč časa preživel ločen od svoje družine, zdaj pa dela za mestni svet in odstranjuje ključavnice, ki jih ljudje obešajo na mostove v njegovem mestu, da bi tako izkazali svojo ljubezen.

Nekega dne, ko gre iz službe, zagleda žensko, ki je pritrdila ključavnico na most, nato pa padla v reko. Mitchell skoči za njo, da bi jo rešil, vendar mu ne uspe izvedeti njenega imena. Liza, učiteljica njegove hčerke, vidi posnetek na spletu in žensko, ki jo je rešil, prepozna kot svojo pogrešano sestro. Mitchell se odloči, da bo pomagal najti Yvette, medtem pa s hčerko Poppy čedalje več časa preživljata z Lizo …

Tako kot v njenih ostalih romanih, do sedaj prevedenih v slovenščino, Phaedra Patrick tudi tokrat postavi v ospredje osebo, ki ji uspe svoje dolgočasno in povprečno življenje spremeniti v dogodivščino, ko se končno odloči odpreti svoje srce in se prepustiti toku. Mitchell, ki se bori z žalovanjem, krivdo in izgubo upanja, da bo še kdaj našel sorodno dušo, počasi spozna, da bo moral opustiti svoje natančno načrtovanje vsakega trenutka svojega in hčerkinega življenja ter se mu preprosto predati.

Bralec pa mora pri branju te navdihujoče zgodbe sprejeti, da se prava oseba vedno pojavi v pravem trenutku, da se za vsako težavo vedno pojavi rešitev, da strahovi, ki nas zadržujejo, niso tako hudi in da dobri ljudje na koncu vedno najdejo pravo pot.

Založba Meander, 2022
Trda vezava, 271 strani
Mere: 14,5 x 21,5 cm
ISBN: 9789617170085
 

v košarico
Namesto: 32,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.