Vsak otrok se lahko nauči jesti

Annette Kast-Zahn, Hartmut Morgenroth

Knjiga je še nerabljena! 

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:

Sliši se čudno, a je vendarle res: čeprav mi in naši otroci živimo v izobilju hrane, nas je strah, ali otrok poje dovolj, premalo, preveč, ali jé dovolj raznoliko, ali uživa pravo hrano... Veliko staršev hote ali nevede pritiska na otroka, naj se prehranjuje drugače, s tem pa ustvarjamo bojišče za mizo, kar se nikoli ne konča dobro. Ta priročnik avtorice nemških uspešnic o vzgoji otrok Annette Kast Zahn in pediatra Hartmuta Morgenrotha pa posreduje preprosta, vendar zelo učinkovita temeljna pravila za pravilno prehranjevanje. S pomočjo argumentov, primerov in nasvetov nudita izhod iz zagate, brez stresa za starše in brez pritiska na otroka.

Založba MK.
Založnik o knjigi:
Tudi vas pogosto skrbi, da se vaš otrok ne prehranjuje pravilno – da je premalo, preveč ali dokaj enolično? Prav v prvih desetih letih življenja se veliko staršev počuti tako in jedilna miza se zato prepogosto sprevrže v bojno polje. V tem priročniku vam avtorja posredujeta preprosta, vendar zelo učinkovita temeljna pravila za pravilno prehranjevanje. Če otrok ne je ustrezno ali če je med obroki vedno napeto, boste z upoštevanjem teh preprostih pravil našli izhod – brez stresa za vas in brez pritiska na otroka.

Založba Mladinska knjiga, 2012
Trda vezava, 176 strani
Mere: 22 x 16,5 cm
ISBN: 978-961-01-2338-5
Cena: 27,95

 

v košarico
Namesto: 27,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Velika skrivnost

Sedem kratkih zgodb o deklici Natki in njenih prijateljih. Primerne so že za najmlajše otroke.

v košarico
Cena: 10,80 €

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke

Knjiga je še nerabljena! Knjiga prinaša sodobna spoznanja o prehrani, več kot 220 receptov za kakovostne in okusne jedi ter praktične nasvete za mamice in otroke. Začenja se že v nosečnosti z nasveti za žensko, nato bralca vodi po pravilni prehrani otroka od dojenja do prve žličke. Sledijo recepti za načrtovanje skupnih družinskih kosil. Staršem bodo v dragoceno pomoč tudi poglavja o higieni, boleznih, alergijah in preobčutljivosti za hrano.

v košarico
Namesto: 29,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €

Kuhinja Mediterana

Knjiga je še nerabljena!  Od Grčije do Maroka, od Provanse do Sicilije, od Turčije do Španije – neskončno raznovrstnih različic sredozemske kuhinje je v vrhu gastronomije. Narekuje osnovne principe: sestavine, način priprave, začimbe. V knjigi je njeno bistvo prikazano skozi najbolj avtentične recepte in avtorjeve komentarje, v katerih mrgoli zgodovinskih dejstev, kulinaričnih namigov in zanimivosti.
 

v košarico
Namesto: 49,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Zgodbe iz predpasnika

Hudomušne in poučne zgodbe iz babičinega predpasnika, ki jim zlahka sledijo tudi najmlajši otroci.

v košarico
Cena: 10,80 €

Juhe, juhice, juhej!

Pesniška zbirka Anice Perpar je igriva in vesela hvalnica hrani in otroškemu dojemanju sveta. Pesmi pravijo, da mora biti juha dobra, toda tudi lepa na oko, da po joti teta Rita iz Dola preglasno govori, da se krompirjevo juho skuha, kadar kdo zboli... Kazalo po 35 pesmih se bere kot kuharski vodnik – Gobova, Krompirjeva, Jota, Cvetačna, Paradižnikova, Špinačna, Bučna, Prismojena... To je duhovita domislica pesnice, ki zmore spregovoriti v rimah tudi o najbolj vsakdanjih stvareh.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Kam greš, Pika?

Kratke zgodbe s sličicami. Zelo primerna tudi za predšolske otroke, ki bodo ob njej spoznavali prve črke.

v košarico
Cena: 10,80 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.