Stava, roman

Romana Berni

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Knjiga je še nerabljena! Zaradi Angeline stave preživita z Robertom skupaj neobičajen in pester večer. Toda ona ga ne želi več srečati ter se že na samem začetku njunega znanstva odloči, da bo zanj ostala anonimna. Predstavi se mu v precej čudni luči in z docela neresničnimi podatki. Nasprotno - Angela napravi na Roberta poseben vtis. Ponovnega srečanja z njo se veseli. Potem pa ugotovi, da je ne more najti, saj se vse, kar mu je navedla o sebi, izkaže za laž. Posledica te stave je torej znanstvo z lepim, občudovanim, sposobnim in bogatim, vendar osebnostno zapletenim in emocionalno osiromašením Robertom. Vendar pa jo njegovo bolestno izražanje ljubezni potegne za seboj. Med njima se vzpostavi začaran krog...
Spretna, napeta, čustveno nabita pripoved, polna presenetljivih, a logičnih in psihološko utemeljenih zasukov - izpričuje zrelo pripovednico, ki pozna današnje življenje srednje generacije in jo naslika lahkotno in živo.

Založba Prešernova družba, 2003
Trda vezava, 366 strani
Mere: 14 x 20,5 cm
ISBN: 9616186922

 

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.