Z zdravo prehrano v pozna leta

Dražikost Pokorn

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Knjiga je še nerabljena! Sodobna spoznanja o prehrani so dala mnogo novega v prehranskih načelih in jedilnikih tudi za starejše ljudi. Iz obilice jedi, ki so nam danes na voljo, le težko izberemo najprimernejše. Zato se moramo tega naučiti, če hočemo ostati krepki in zdravi še v pozna leta. Pri tem si lahko pomagamo s prof. dr. D. Pokorna priročnikom o prehrani, kadar smo zdravi, pa tudi pri težavah in boleznih, ki zelo rade spremljajo staranje.
Delo temelji na domačih raziskavah in najnovejših dognanjih po svetu. Izbrane jedi so preizkušene ter prilagojene zahtevam in možnostim starejših ljudi. Obširneje so opisana tudi prehranska načela zlasti tako imenovana "varovalna" dieta pred poapnevanjem žil kot temelj zdravi prehrani v zrelih letih in v tretji življenjski dobi. Zato bo v priročniku vsakdo lahko našel kaj koristnega tudi zase.

Založba Prešernova družba, 1987
Trda vezava, 225 strani
Mere: 15 x 20,5 cm
ISBN: ga ni
 

 

v košarico
Namesto: 14,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.