Knjiga najlepših imen za novorojenčka

V knjgi "Najlepša imena" je zbranih več kot 650 imen. Janez Keber, specialist leksikolog in največji slovenski strokovnjak na tem področju, je za vsako izmed imen obrazložil izvor imena in njegov pomen.

V mesecih pričakovanja vsi starši mnogo premišljujejo o tem, kako o otroku ime. Nekdaj so starši izbrali ime za svojega otroka tako, da bi z imenom priklicali močno zaščito pred boleznimi, uroki in nesrečami. Sedaj razmišljamo predvsem, ali ime lepo zveni, ali ni prepogosto, ali je razumljivo tudi v širšem evropskem prostoru in ali bo otroku všeč.
V knjigi so enakovredno zbrana imena, ki so v modnem trendu v Sloveniji in v drugih evropskih državah, v njej pa boste našli tudi omejitve, ki jih pri izboru imena in priimka postavlja slovenska zakonodaja, pa tudi nazoren primer, kako lahko otroku izberete ime s pomočjo numerološkega izračuna.
Seveda pa knjiga ni zanimiva le za bodoče starše, temveč za vse, ki jih zanima pomen imen.
 
Format: 15,5 cm x 21,5 cm, mehka vezava
Obseg: 160 strani

v košarico
Cena: 15,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.