Novice

Izšla je pomladanska Pikapolonica - revija za otroke

Otroci se s Pikapolonico - Pomlad spoznavajo z oblikami, črkami in številkami ter rešujejo zabavne, a poučne naloge.

Vse novice

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.

Na levi strani otroške budilke je veliki brat Flik, ki igra nogomet, na desni pa njegova mala sestrica Flak, ki med rolanjem še poje in pleše. Oba pa imata rada šport.

Ure Flik Flak priznanega švicarskega proizvajalca ur Swatch so namenjene otrokom. Prilagojene so jim tako, da olajšajo odčitavanje. Imajo poudarjene številke in kazalca z obrazom velikega brata Flika in male sestrice Flak. Minute so označene s točkami in s številkami.

Budilka ima ponavljajoč alarm (na 4 minute) in osvetlitev številčnice. Potrebuje baterije, ki niso priložene.

 

Pravljica o Fliku in Flak
Zgodba, ki je otroku v pomoč pri učenju ure

Flik in Flak sta bratec in sestrica. Flik je veliki bratec. Ima zelo dolge noge. Flak je njegova mala pametna sestrica. Ob imata zelo rada ure, še raje pa učita otroke, kako razbrati, koliko je ura. Bratec in sestrica sta neločljiva in ker držita skupaj, jima vse uspe.

Flik je pravi veliki bratec. Zelo rad igra nogomet in deska na snegu. Všeč mu je glasba, obožuje pico, pse in slone, pa tudi napete detektivske zgodbe in akcijske filme. Najraje pa ima avtomobilske dirke. Njegovi najljubši barvi sta modra in bela.

Flak ima rada vse, kar je zanimivo in ljubko: ponije in pravljice o vilah, v katerih nastopajo tudi samorogi in majhni medvedki. Pozna vse pevke in pevce, na televiziji pa najraje gleda risanke. Rada je v družbi, uživa v urah baleta, uči se igrati tenis in rada smuča. Če bi ona odločalo o svetu, bi vsak dan v času kosila deževali špageti, nato pa naletaval sladoled. Njene najljubše barve so rdeča, roza in rumena.

Flik in Flak sta si različna, a v nečem sta si enaka - oba sta zanesljiva in vedno točna. Skupaj sta nepremagljiva. Flik na svojih dolgih nogah teče hitro, zato je njegovo delo, da kaže minute. Vsakih 60 sekund naredi nov korak. Vsak njegov korak je ena minuta. Flak se ne jezi, ker jo Flik vedno prehiti, saj ve, da se tudi počasi daleč pride in da je njeno delo enako pomembno.

Ko Flik preteče cel urni krog, mine ena ura. Tedaj je na vrsti Flak, da skoči naprej in pokaže novo uro. Flik pravi, da je prav, ker vedno povemo najprej, katero uro je pokazala Flak in šele nato koliko minut je pretekel on. Nasmeje se in ponovi za očkom: »Dame imajo prednost!«
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Trnuljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o princeski Trnuljčici in o zakletem gradu pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polona Juh, Jernej Kuntner, Tone Kuntner, Janez Albreht, ivanka Mežanova, Mojca Ribič, Stanislava Bonisegna, Iva Zupančič...

v košarico
Cena: 8,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.