Novice

30 let gledališča Unikat

Gledališče Unikat otroke razveseljuje s predstavami že 30 let. Sedem predstav je imelo več kot sto ponovitev, tri predstave več kot dvesto. Največ ponovitev je imela predstava Od kod si, kruhek?, najdlje pa igrajo predstavo Gremo na vlak – že dvajseto sezono! 

Vse novice

Aktualno

Čarobni dan v Arboretumu bo 1. oktobra

Zaradi slabe vremenske napovedi je ponovno prestavljen termin letošnjega Čarobnega dne v parku Arboretum.

Vsi dogodki

Teme

 • Nosečnost

  Več ko boste vedeli o nosečnosti in porodu, bolj se boste posvetili svoji nosečnosti, laže boste dobro poskrbeli zase in za svojega še nerojenega otroka.

 • Dojenček

  Vse, kar ste želeli vedeti o vašem dojenčku, od A do Ž. Odgovori na številna vprašanja, ki se porajajo mladim staršem glede razvoja in nege njihovih otrok.

 • Otrok

  Po prvem letu se dojenček postavi na lastne noge in zraste v malčka. Za starše to pomeni nova vprašanja o telesnem in duševnem razvoju njihovega otroka.

 • Prehrana

  Zdrava prehrana je pomembna tako za otrokovo rast in razvoj kot za počutje in zdravje nosečnice. Ali veste dovolj o pravilni prehrani vašega malčka?

 • Družina

  Ko se partnerjema rodi otrok, se odnosi v družini spremenijo, saj malček zahteva vso pozornost zase. Kako naj ostane dovolj časa tudi za partnerski odnos?

 • Lepota

  Tudi nosečnice in mamice so rade lepe, čeprav jim stalno primanjkuje časa zase. Kako naj poskrbijo za svoje telo, da bodo všeč sebi in drugim?

 • Zdravje

  Želja vseh staršev je, da bi bil njihov otrok zdrav. Kako prepoznati otroške bolezni, kako otroku pomagati in kdaj je treba k zdravniku?

 • Prosti čas

  Kako urediti vse za očetovski dopust, kako do zavitka za novorojenčka, kaj vsebuje rojstni list... in še marsikaj, kar vam bo prihranilo čas, denar in trud.

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.