Novice

30 let gledališča Unikat

Gledališče Unikat otroke razveseljuje s predstavami že 30 let. Sedem predstav je imelo več kot sto ponovitev, tri predstave več kot dvesto. Največ ponovitev je imela predstava Od kod si, kruhek?, najdlje pa igrajo predstavo Gremo na vlak – že dvajseto sezono! 

Vse novice

Aktualno

Aktivirani očka na TV Slovenija

Film ozavešča o pomenu dejavnega očetovstva ter s tem spodbuja bolj enakovredno porazdelitev gospodinjskih in skrbstvenih obveznosti med oba starša.

Vsi dogodki

Obvladajte previjanje dojenčka

Mladi starši zelo kmalu ugotovijo, da je previjanje dojenčka poseben čas z otrokom, priložnost za spoznavanje, kako otrok praktično vsak dan napreduje, pa tudi veščina, ki zahteva kar nekaj spretnosti. Na previjanje se moramo torej dobro pripraviti in ga obvladati.

Primerna podloga
Za previjanje si zagotovite primeren prostor in površino. Vedno potrebujete podlogo, sveža oblačila, posodo s toplo vodo, koš ali vrečko za umazano plenico, krpice, vlažne robčke, kremo za ritko in, seveda, pleničke.

Kakovostne plenice
Izbira plenic je velika, pleničke Lumpi pa so prepričale mnoge zaradi svojih lastnosti in razmerja med kakovostjo in ceno. S svojo Super Absorbent zaščito pred prepuščanjem zagotovijo, da je dojenčkova koža suha tako podnevi kot ponoči. Ne le da so koži prijazne, z anatomsko obliko s širokim elastičnim trakom omogočajo optimalno prilagajanje in pritrjevanje plenice. Seveda so plenice Lumpi tudi dermatološko testirane. Na voljo so v različnih velikostih, od otrokovih prvih dni do samostojnih korakov, ker so potiskane z živalskimi motivi, previjanje postane zabavni del dneva.

Nasveti za prijetno previjanje

  • ves čas obdržite očesni stik z otrokom in se z njim pogovarjajte
  • z igračami lahko otroka zamotite in zabavate
  • poljubljajte ga in žgečkajte po trebuščku
  • klepetajte z njim in mu pojte
  • približajte se mu z obrazom in se spakujte
  • ne hitite, ne izgubite potrpljenja

 bilboard2_02.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Promocijsko sporočilo

Teme

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.

Če ste nov uporabnik se lahko registrirate tukaj.
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.