Novice

30 let gledališča Unikat

Gledališče Unikat otroke razveseljuje s predstavami že 30 let. Sedem predstav je imelo več kot sto ponovitev, tri predstave več kot dvesto. Največ ponovitev je imela predstava Od kod si, kruhek?, najdlje pa igrajo predstavo Gremo na vlak – že dvajseto sezono! 

Vse novice

Aktualno

Aktivirani očka na TV Slovenija

Film ozavešča o pomenu dejavnega očetovstva ter s tem spodbuja bolj enakovredno porazdelitev gospodinjskih in skrbstvenih obveznosti med oba starša.

Vsi dogodki

Kako ponuditi svojemu malčku le najboljše?


Zdravo uvajanje goste hrane


Postati mamica je največja sreča in hkrati velika odgovornost, ki jo prinese življenje. Svojemu otroku želite ponuditi le najboljše, a kaj, ko velikokrat zmanjka časa in energije. Kako postoriti hišna opravila, posvetiti dovolj pozornosti otroku, pripraviti sveže obroke tudi do petkrat dnevno in odpeljati malčka na svež zrak vsaj enkrat dnevno ... Že sliši se nemogoče.

mala_slika_1_babyfood_prepared_to_eat.jpgStatusove vakuumske posode za otroško hrano niso le privlačne na pogled, temveč tudi zelo olajšajo uvajanje goste hrane pri malčkih.


Enkrat tedensko pripravimo sveže obroke

Čas, ko otrok počiva ali ga čuva nekdo drug, izkoristite kakovostno. Vzemite si čas zase in naredite nekaj, kar vam bo povrnilo energijo. En dan v tednu pa izkoristite za pripravo obrokov za malčka. Shranjevanje v vakuumu do 4-krat podaljša kakovost in obstojnost živil ter omogoča pripravo obrokov v naprej, brez skrbi, da bi živila izgubila hranilne vrednosti. Če skuhane kašice in narezane zelenjavno-sadne prigrizke shranite v Statusove vakuumske posode za otroško hrano, na naraven način podaljšate obstojnost živil in se rešite skrbi za cel teden. Ko nastopi čas za naslednji obrok, danes ali čez štiri dni, posodico le pogrejete v vroči vodi ali mikrovalovni pečici in lačnemu otroku ponudite prigrizek doma ali na sprehodu.

mala_slika_2_vacuuming.jpg
Obroke pripravite, ko imate čas in zavakuumirate.

Premišljena oblika pokrovov
Poseben dizajn pokrovov vakuumskih posod za otroško hrano omogoča shranjevanje posodic ene na drugo, kar vam prihrani veliko dragocenega prostora v hladilniku in zamrzovalniku. Za polno glavo drugih skrbi imajo Statusove vakuumske posode za otroško hrano na pokrovu tudi koledar, s katerim označimo datum shranjevanja obrokov ali rok trajanja shranjenih živil.

mala_slika_3_releasing_vacuum.jpg
Na pokrovu posodic je priročen koledar, s katerim označite datum shranjevanja živil.

Vrhunski, živilsko neoporečni materiali
Statusove vakuumske posode za otroško hrano so narejene iz vrhunskega Tritana, ki je brez BPA. Material je živilsko neoporečen ter ne prevzema barv in arom živil. Statusove vakuumske posode za otroško hrano so primerne za uporabo v zamrzovalniku, mikrovalovni pečici in pomivalnem stroju.
mala_slika_4_6i1c9591zm.jpg
Posode iz z vrhunskih, živilsko neoporečnih materialov in premišljene oblike za varčevanje s prostorom.

Živih barv in ravno pravega volumna
Statusove vakuumske posode za otroško hrano volumna 0,15 l so na voljo so v petih živahnih barvah – sinje modri, temno roza, živo zeleni, klasični beli in pozitivno oranžni. Kupite jih lahko posamezno ali v 5-delnem setu z ročno vakuumsko črpalko.

mala_slika_5_set.jpg
5-delni set Status vakuumskih posod za otroško hrano vključuje tudi ročno vakuumsko črpalko, ki je nujna za ustvarjanje vakuuma.

Ko otroci odrastejo ...
Ko otroci pridno jedo kosilo z ostalimi družinskimi člani, lahko vakuumske posode za otroško hrano uporabite za začimbe, drobne predmete, kot so šivanke, baterije ali vijaki ali pa za lasne okraske svoje male lepotičke.

mala_slika_6_baby_additional_usage_1.jpg
0.15-litrske Statusove posodice so koristne za shranjevanje začimb ali drobnih živil. Red v kuhinji je zagotovljen.

 

Nasvet: Vakuumsko shranjevanje živil podaljša obstojnost živil. Ker ste za malčka uporabili najboljša, doma vzgojena živila in ravno tisti dan otrok ni bil razpoložen za gosto hrano, shranite za kasneje ali za jutri.


ALI STE VEDELI?

● Vitamini in minerali se v vakuumu bolje ohranijo, saj ni prisotnega kisika, ki pospešuje oksidacijo živil.
● Tudi po večletni uporabi vakuumskih posodic bodo te enake kot prvi dan. Kakovostni materiali se ne uničijo, spraskajo ali poškodujejo.

Več informacij: https://www.status.si/shop/vakuumske-posode-za-otrosko-hrano/


PROMOCIJSKO SPOROČILO

Teme

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.

Če ste nov uporabnik se lahko registrirate tukaj.
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.