Novice

30 let gledališča Unikat

Gledališče Unikat otroke razveseljuje s predstavami že 30 let. Sedem predstav je imelo več kot sto ponovitev, tri predstave več kot dvesto. Največ ponovitev je imela predstava Od kod si, kruhek?, najdlje pa igrajo predstavo Gremo na vlak – že dvajseto sezono! 

Vse novice

Aktualno

Aktivirani očka na TV Slovenija

Film ozavešča o pomenu dejavnega očetovstva ter s tem spodbuja bolj enakovredno porazdelitev gospodinjskih in skrbstvenih obveznosti med oba starša.

Vsi dogodki

Nosečnost in akupunktura

Tradicionalna kitajska medicina pomaga vzpostaviti ravnovesje v telesu, krepi, kadar smo šibki in pomirja, ko pregorevamo. Med nosečnostjo se akupunkturo največkrat uporablja kot splošno predporodno terapijo za pripravo na porod.

Najpogostejše nosečniške težave, pri katerih lahko akupunktura pomaga, so: slabost in bruhanje, zgaga, zaprtost, krčne žile, vaginalne krčne žile, hemoroidi, vnetje urinarnega trakta, bolečine (v predelu reber, sramne kosti, vratu, zgornjega in spodnjega dela hrbta, išias, karpalni sindrom, krči v nogah), utrujenost in izgorelost, slabokrvnost, nespečnost, anksioznost ali depresija med nosečnostjo, izcedek iz nožnice in srbenje, nosečniško srbenje kože, sinusitis, otekanje, nepravilno postavljen plod.


Več na www.centertkm.si

tkm_logotip.jpg

Promocijsko sporočilo

Teme

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.

Če ste nov uporabnik se lahko registrirate tukaj.
 • 30.05.16@15:13:55
  Pozdravljeni Dragi bratje in sestre v Kristusu, vnesite to pomembno priložnost

  Kmalu je praznike in veliko ljudi, so v finančnih težavah ali potrebujejo posojilo za konec leta, sem to priložnost, da delijo na moje veselje z vami. Jaz sem predvsem po finančni krizi, ki ogroža sodobne ekonomije, je stopnja brezposelnosti še naprej narašča, v naših narodov, ki sledi pritožba nakupom gospodinjstev še naprej zmanjšuje, v partnerstvu z mojim bankirji j ' so se odločili, da odobrijo posojila ima kratke, srednje in dolge pogoje za poštenih ljudi, ki kljub njihovi mesečni dohodki se borijo, da izpolnijo svoje osnovne potrebe. Pogoji ponujamo posojila so preproste in posojila zahtevale je mogoče dobiti v 72 urah. Najdaljše obdobje nadomestila so 1-50 let, ker ne želim, da gredo v nasprotju z zakonom oderuštva. Jaz bi lahko razpoložljive zneske v razponu od 5.000 € do 20 milijonov € in nič več. Obrestna mera je 3% in da na določen čas. I're pripravljen, da vam odobrijo posojila, vendar pa franšize v vseh stvareh, ki so potrebni. Preprosto stik z mano in mi pošljete vašo zahtevo.
  E-mail: kmillot75@gmail.com

  site web: http://www.reseau-finances.com/

  Vljudno
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.