Novice

30 let gledališča Unikat

Gledališče Unikat otroke razveseljuje s predstavami že 30 let. Sedem predstav je imelo več kot sto ponovitev, tri predstave več kot dvesto. Največ ponovitev je imela predstava Od kod si, kruhek?, najdlje pa igrajo predstavo Gremo na vlak – že dvajseto sezono! 

Vse novice

Aktualno

Čarobni dan v Arboretumu bo 1. oktobra

Zaradi slabe vremenske napovedi je ponovno prestavljen termin letošnjega Čarobnega dne v parku Arboretum.

Vsi dogodki

Kako se prijavim na portal mojmalcek.si?

Postopek prijave je zelo enostaven, po končani prijavi pa lahko sodelujete na fotonatečajih, forumih, oddajate male oglase...

Kako se prijavite na portal mojmalcek.si in objavljate fotografije, sodelujete na forumih, oddajate male oglase...? Postopek prijave je sicer zelo enostaven, morda pa vam bodo v dodatno pomoč še ta navodila.

1.
Na spletnem brskalniku vnesite www.mojmalcek.si in pod Prijava (desno zgoraj) kliknite na Nov član.

2.
Odpre se vam registracijsko okno, v katerem izpolnite obrazec s svojimi podatki, izberite svoje geslo in simbolno sliko (v jpg. formatu) ter podpis pri komentarjih (če želite). Ne pozabite odkljukati, da se strinjate s pogoji portala, in na koncu kliknite na Registracija.

3.
Čestitamo! Zdaj ste registrirana uporabnica in vaše uporabniško ime oz. nadimek je izpisan desno zgoraj.

4.
In kako oddate sliko na fotonatečaj? Preprosto. Desno zgoraj kliknete na Moja galerija in odpre se vam okno za dodajanje fotografij. Fotografiji dajte ime (naziv), opremite jo s kratkim besedilom, z gumbom Prebrskaj pa izberite sliko s svojega računalnika (slika mora biti manjša od 1 Mb in mora biti v jpg. formatu). Če fotografija ustreza pogojem katerega od razpisanih Fotonatečajev, jo lahko uvrstite še v Fotonatečaj (toda pozor, v fotonatečaj lahko uporabnik pošlje le eno sliko in je kasneje ne more več zamenjati, zato izberite res najboljšo). O novi fotografiji v galeriji lahko obvestite tudi prijatelje ali sorodnike. Kliknite na Dodaj sliko...

5.
...in vaša slika je v fotogaleriji, vidna tudi drugim obiskovalcem portala. Ti jo (če so registrirani) lahko tudi ocenjujejo in komentirajo. V fotogalerijo lahko uvrstite neomejeno število fotografij vašega otroka.

6.
Štiri zadnje dodane slike so vidne na vseh straneh portala mojmalcek.si.

7.
Za objavo v fotonatečaju mora dobiti slika potrditev administratorja, kar lahko traja kakšen dan... in potem je slika tudi v fotonatečaju. Z nekaj sreče je lahko dobra fotografija tudi nagrajena!

8.
Zato se le čimprej registrirajte in objavite slike v fotogaleriji na straneh portala mojmalcek.si. Na portalu lahko sodelujete tudi na zanimivih razpravah na forumu, oddajate male oglase, sodelujete v anketah...

Teme

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.

Če ste nov uporabnik se lahko registrirate tukaj.
 • 04.10.10@13:37:38
  še vedno mi ni čisto jasno; sliko sem dodal v galerijo, kako jo potem pošljem na fotonatečaj?
 • 08.12.09@16:11:10
  mene tudi zanima kako lahko pogledamo katere teme so trenutno aktualne za fotonatečaj?
  nana*
 • 30.11.09@14:13:33
  Katera tema je razpisana na trenutno aktualnem fotonatečaju?
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.