Novice

30 let gledališča Unikat

Gledališče Unikat otroke razveseljuje s predstavami že 30 let. Sedem predstav je imelo več kot sto ponovitev, tri predstave več kot dvesto. Največ ponovitev je imela predstava Od kod si, kruhek?, najdlje pa igrajo predstavo Gremo na vlak – že dvajseto sezono! 

Vse novice

Aktualno

Aktivirani očka na TV Slovenija

Film ozavešča o pomenu dejavnega očetovstva ter s tem spodbuja bolj enakovredno porazdelitev gospodinjskih in skrbstvenih obveznosti med oba starša.

Vsi dogodki

Čudovite plaže, neokrnjena in divja narava

Modro morje in peščene plaže ob Jonskem morju so še pravi neodkriti turistični biser.

Albanija postaja vse zanimivejša turistična destinacija. V tej majhni državi na jugu balkanskega polotoka se lahko pohvalijo s čudovitimi plažami, neokrnjeno in divjo naravo, pa tudi s slikovitimi kraji in zgodovinsko zanimivimi mesti ter arheološkimi najdišči in naglo razvijajočo se prestolnico Tirano.

Modro morje in peščene plaže ob Jonskem morju v neposredni bližini grškega otoka Krfa so še pravi neodkriti turistični biser. Vse boljša infrastruktura, ugodne cene prenočišč in odlična hrana v lokalih jo delajo privlačno tudi za družinske počitnice. Posebej primeren čas za potovanje v deželo dvoglavega orla je v maju in juniju ter septembru in oktobru, ko so temperature najprijetnejše. Odlična letalska povezava s Slovenijo, saj Adria Airways vsak dan leti iz Ljubljane v Tirano, pa še olajša načrtovanje počitnic in potovanja po Albaniji.

albania.jpg

jala_beach.jpg

albanian_riviera_beach.jpg

Teme

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.

Če ste nov uporabnik se lahko registrirate tukaj.
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.