Novice

30 let gledališča Unikat

Gledališče Unikat otroke razveseljuje s predstavami že 30 let. Sedem predstav je imelo več kot sto ponovitev, tri predstave več kot dvesto. Največ ponovitev je imela predstava Od kod si, kruhek?, najdlje pa igrajo predstavo Gremo na vlak – že dvajseto sezono! 

Vse novice

Aktualno

Aktivirani očka na TV Slovenija

Film ozavešča o pomenu dejavnega očetovstva ter s tem spodbuja bolj enakovredno porazdelitev gospodinjskih in skrbstvenih obveznosti med oba starša.

Vsi dogodki

Družinske, raznolike in ugodne Mokrine

Družinski paketi na temo snega in pustolovščin so v Mokrinah na voljo po presenetljivo ugodni ceni.

Mokrine (Nassfeld) so smučišče, kjer imajo lahko dopust vsi družinski člani, saj na največjem smučišču na avstrijskem Koroškem raznolikosti in zabave nikoli ne zmanjka. Snežna odeja je zagotovljena, ker ima smučišče zaradi svoje lege praviloma vedno tudi veliko naravnega snega, sicer pa priskočijo na pomoč številni snežni topovi, ki poskrbijo za vrhunsko pripravo 110 km prog. Mokrine slovijo tudi kot kraj z veliko zimskega sonca, kar vestno beleži števec sončnih ur.

Družinski paketi na temo snega in pustolovščin so v počitniški regiji Mokrine (Nassfeld) - Preseško jezero (Pressegger See) na voljo že po presenetljivo ugodni ceni. Zamislili so si celo vrsto akcij in paketov, ki bodo občutno razbremenili družinski proračun. V paketu Nassfeld Ski Surprise vsem otrokom do 10. leta starosti smučarski dopust celo podarijo - v času od 7. do 24. decembra, od 7. do 21. januarja in 19. marca do 17. aprila je za vse otroke te starosti smučarska vozovnica brezplačna, brezplačno pa je tudi spanje v sobi staršev (ali starih staršev) vključno z oskrbo. Za starše, ki želijo svojim otrokom (do 10. leta) omogočiti smučanje, ne da bi takoj kupili novo smučarsko opremo, pa celo sezono velja: če si oba starša izposodita smuči ali deske, otroci do 10 let enako storitev prejmejo brezplačno. Če eden od staršev koristi smučarsko izposojo, eden od otrok uživa v tej akciji. Začetnikom so v Mokrinah namenjene tri profesionalne smučarske šole, otroški miniklub Bobo (za otroke od 3 do 5 let starosti), trije varni otroški poligoni in obilo zabave že za najmlajše. Ko otroci obvladajo prve zavoje, se lahko skupaj odpravite na turo odkrivanja po označenih gozdnih poteh ob progi - preprosto sledite informativnim tablam.

V Mokrinah so v minulih dveh letih veliko investirali v posodobitev smučarskih naprav (skupno imajo 30 žičnic) in prog, izboljšana je tudi ponudba namestitev v hotelih in apartmajih. Letošnja sezona se je začela 7. decembra in bo trajala vse do 17. aprila.

Več na www.nassfeld.at

Foto: Nassfeld.at

Teme

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.

Če ste nov uporabnik se lahko registrirate tukaj.
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.